Filmpjes van youtube op usb stick zetten

Geplaatst op: 13.04.2019

Ik sla de filmpjes altijd op via www. Met de gratis VLC media player kun je ook alle soorten bestanden en DVD's  afspelen en hoef je niet eerst te converteren.

Online aankoop 2e handslaarzen Ik heb via een online winkel 2e hands z. Freya, Hartelijk bedankt voor het snelle en duidelijke antwoord. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Ik werk met die comp. Er zijn veel meer mensen die dezelfde vraag hadden en nog veel meer mensen die hebben uitelegd hoe je het kan doen.

Als je er liever een. Ik sla de filmpjes altijd op via www.

Daar ben ik het niet mee eens wil graag mijn geld terug. Freya, Hartelijk bedankt voor het snelle en duidelijke antwoord. Je moet de filmjes dus wel eerst bekeken hebben voor ze in de cache van internet explorer staan!.

Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post. Wat wel lukt is printen vanuit een email bericht.

Ik heb het al tientallen keren gedaan.

  • De filmpjes staan online en die kun je niet opslaan, helaas Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.
  • YouTube Downloader Als het filmpje na het downloaden op je schijf staat kun je er mee doen wat je wilt. Vervolgens opent er een pop-upscherm, klik daar op ok en het bestand wordt gedownload.

Let op, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen. Heb van menzis een rekening gekregen via een incasso uit wat opgelopen is tot over de euro en beslag op Mn aow  en hun niet aan kunnen tonen waar dat bedrag op bezeerd is dat bedrag moet ong 80 euro zijn heb jaren niets meer gehoord. Of maakt het niet uit. Jinster zondag 2 december Hoe kan ik een filmpje van Youtube op mijn computer zetten, zodat ik het kan overzetten op schijf of usb-stick?

In het korte verleden deed ik dat via de Pirate Bay maar die is jammer genoeg niet meer te ontvangen. Vervolgens sla je het filmpje op als een flashbestand.

  • Bij ieder filmpje komt er dan een knop te staan mrt Download this video with Realplayer. De overige functies werken normaal.
  • Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf. Hoe kan ik die blokkade opheffen?

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. Recente artikelen niet beschikbaar. Ik wil de verwijderen omdat ik het idee heb dat het printen van PDF bestanden niet lukt met deze Mprinter.

Of maakt het niet uit! Hoe kan ik die blokkade opheffen.

Online aankoop 2e handslaarzen Ik heb via een online winkel 2e hands z. Deze week in VIVA. AgentL zondag 2 december

Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een? Dat is bij ons dagelijkse kost. Heeft alles met de rechten en de privacy te maken etc. Deze vraag is gesloten. Bij ieder filmpje komt er dan een knop te staan mrt Download this video with Realplayer.

VIVA nieuwsbrief

Home Digi you tube-filmpje opslaan op usb. De filmpjes staan online en die kun je niet opslaan, helaas Je moet de filmjes dus wel eerst bekeken hebben voor ze in de cache van internet explorer staan!! Moet ik me misschien eerst aanmelden??? Nu zegt hij dat dit niet kan omdat de laarzen niet meer te verkopen zijn.

Ik ken dit programma, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen. Hallo duif2, Utube-downloader, doch bij opslaan krijg ik een melding dat miojn schijf vol zou zijn en de melding dat mijn schijf beveiligd is tegen schrijven. Entrecote aan een stuk uit de oven opent er een pop-upscherm, filmpjes van youtube op usb stick zetten, Daar heeft YouTube zelf een aardig programmaatje voor.

Dat kan oa met Cinemaforge. Reageer op dit bericht. Let op, klik daar op ok en het bestand wordt gedownload! Als je er liever een. Of maakt het niet uit.

Aanbevolen berichten

Film van youtube op computer zetten Hoe kan ik een filmpje van Youtube op mijn computer zetten, zodat ik het kan overzetten op schijf of usb-stick? Lauralaura zondag 2 december Als je het programma koopt, dan kun je filmpjes van onbeperkte lengte opnemen. Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf.

Werkt dus niet alleen met youtube, maar ook met andere filmpjes websites. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws