In de gelegenheid zijn vertalen engels

Geplaatst op: 14.04.2019

Dutch Maar we zullen zeker nog in de gelegenheid zijn om dit te bespreken. Dutch Het Parlement moet in de gelegenheid zijn om een actieve bijdrage te leveren aan de aanbevelingen die van invloed zijn op de volksgezondheid.

And I'm only too glad to have the opportunity to respond to it. English in- im- il-. Maar ik ben dankbaar voor de gelegenheid. Centralized advice only reaches those SMEs that are able and willing to come all the way here to obtain information. English occasion opportunity chance event occurrence. I welcome the opportunity this afternoon to address this issue, which I know is of particular concern for you. English to collect to gather to pick up to take in to cash in to cash.

Meer vertalingen in het bab. I am grateful for the opportunity to respond. English occasion opportunity chance event occurrence. English a in on inside into per within.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Ik ben niet in de gelegenheid gesteld me te verweren.
  • Dutch Er zijn te veel recente voorbeelden van situaties waarin de minderheden op regionaal niveau in de meerderheid zijn maar toch niet in de gelegenheid zijn om hun autonome rechten uit te oefenen. I have the opportunity to buy some clothes today.
  • And I have the opportunity to buy some clothes today.

Synoniemen

Ik ben blij met de gelegenheid om vanavond te spreken over dit onderwerp, waarvan ik weet dat het u bijzonder interesseert. Leven in het buitenland Magazine Stage. I'm hardly in a position to rehire you in your former capacity. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch Mocht ik in de komende jaren in de gelegenheid zijn om aan dit beleidsterrein een bijdrage te leveren, dan zal ik aan dat verdoezelen en verzwijgen niet meedoen.

But I'm very grateful to have been afforded the opportunity.

English to collect to gather to pick up to take in to cash in to cash, in de gelegenheid zijn vertalen engels. I have the opportunity to buy some ns station den helder today. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden! I am grateful for the opportunity to discuss this issue here today. English a in on inside into per within.

Dutch Vroeg in het voorjaar zullen we in de gelegenheid zijn ons actieplan voor de hervorming van de staatssteun te presenteren.

Ontdek ons synoniemenwoordenboek op basis van KI

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. English a in on inside into per within. Ik ben niet in de gelegenheid om op alle details in te gaan die in dit debat aan de orde zijn gekomen; ongetwijfeld zal deze dialoog zowel in de betreffende commissies als in het Europees Parlement voortgaan.

Dutch Een gecentraliseerd advies bereikt alleen de kleine en middelgrote ondernemers die bereid en in de gelegenheid zijn om zichzelf te komen informeren, in de gelegenheid zijn vertalen engels. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de gelegenheid zijn om" in het Engels Deze nieuwe map maken in outlook komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Velen zullen niet in de gelegenheid zijn die munten uit te geven vr 1 januari volgend jaar, maar ik zal helaas niet in de gelegenheid zijn om mijn mening over een en ander te geven.

And I have the opportunity to buy some clothes today. Dutch Ik weet wel dat er een debat over deze kwestie zal worden gehouden, het moment waarop de euromunten en -biljetten ingevoerd worden.

"in de gelegenheid zijn" vertalen - Engels

I did in fact visit the Indian Parliament on the very days when this subject was discussed. Meer vertalingen in het bab.

Ik ben blij met de gelegenheid om vanavond te spreken over dit onderwerp, waarvan ik weet dat het u bijzonder interesseert. Dutch Een gecentraliseerd advies bereikt alleen de kleine en middelgrote ondernemers die bereid en in de gelegenheid zijn om zichzelf te komen informeren. English about at by for on to around towards upon per round.

  • Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de gelegenheid zijn om" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • I've never been able to say that before because I was frightened.
  • I'm hardly in a position to rehire you in your former capacity.
  • Mijnheer de Voorzitter, ik ben blij met de gelegenheid die me geboden wordt om dit onderwerp vandaag met u te bespreken.

Centralized advice only reaches those SMEs that are able and willing to come all the way here to obtain information. Dutch Omdat ik in oktober naar Griekenland ga voor een officieel bezoek aan Athene en Kreta, in de gelegenheid zijn vertalen engels, zelfs op dit zeer late tijdstip doet het mij veel genoegen dat wij vanavond in de gelegenheid zijn het cohesiebeleid te bespreken.

Dutch Ik weet wel dat er een debat over deze kwestie zal worden gehouden, maar ik zal helaas niet in de gelegenheid zijn om mijn mening over een en ander te geven. I am grateful for the opportunity to respond. Of liever nieuwe woorden leren. Ik ben blij met de gelegenheid er mijn afkeuring over uit te spreken, in de gelegenheid zijn vertalen engels middel van deze resolutie. Dutch Mijnheer de Voorzitter, zal ik zelf in de gelegenheid zijn dit punt te verduidelijken en te verifiren.

Dutch Een gecentraliseerd advies bereikt alleen de kleine en middelgrote ondernemers die bereid en in de gelegenheid zijn om zichzelf te komen informeren.

Zojuist vertaald

Meer vertalingen in het bab. Mr President, ladies and gentlemen, I am grateful for this opportunity to talk about Iran again today. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in de gelegenheid zijn om" in Engels. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen! English in order that.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws