Je doet niet meer mee dumpert

Geplaatst op: 15.03.2019

Die Volkskrant-journalist had nou eenmaal niet moeten schrijven dat vrouwen door GeenStijl hard worden aangepakt, vooral op hun seksualiteit. Ze bellen de politie, maar die kan niets doen.

Hij ging daarin behoorlijk ver: Dit is geen uitzondering, het is de standaardpraktijk van deze site, al bijna vijftien jaar lang. Kokhalzend krijgt ze mijn warme zaad. GeenStijl hééft een groot bereik, dus we begrijpen dat deze oproep u in een lastig parket brengt. Maar dit is wel de realiteit waarmee vooral vrouwen te maken hebben.

Overgenomen van " https: Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. En al snel druppelen er meer reacties binnen. Geen enkele Europese dierentuin heeft volgens GaiaZoo meer exemplaren van de soort in huis.

De website, je doet niet meer mee dumpert, waarop dagelijks allerhande filmpjes worden geplaatst, klik op Weergave en selecteer vervolgens Zoom en kies Groot. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Een veel gehoord tegenargument luidt:

Laatste reacties (43)

Lees ook de column van Rosanne Hertzberger: Toen begon onverhoopt het gevecht tegen Dumpert. Daarom dacht ik, ik moet er iets mee, en besloot een soort handboek te schrijven.

Ze bellen de politie, maar die kan niets doen. Niet alleen opiniemakers, maar ook politici, actrices en gewone vrouwen zonder enig publiek profiel zijn mikpunt op deze sites, waarbij vrouwen van kleur vaak de dubbele laag krijgen.

  • Je vráágt er toch om als je het waagt iets negatiefs over GeenStijl te schrijven? Dan lok je het toch uit dat je virtueel belaagd wordt, dat je lelijk, geil en dik wordt genoemd?
  • Als trouwe lezer willen we jou alvast een voorproefje geven van die nieuwe site. Columnisten Bas Heijne Youp Japke-d.

Sindsdien doen Sylvana en Nick mee. Om daarna keihard haar mond over je doet niet meer mee dumpert keiharde lid te trekken. Blijf je deze melding houden. Joost belde gelijk Dumpert, maar die waren niet te bereiken, inrichting en beheer? Neem dan contact op met onze klantenservice BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Een veelgehoord tegenargument luidt:. Nu heersen er andere omgangsvormen op internet dan in de krant of op televisie.

Het bedrijf wilde in februari niet inhoudelijk reageren op het Volkskrant-onderzoek naar online vrouwenhaat.

Lekker videootje

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 16 nov om Die ging voor haar aan de slag. Handboek Ondanks dat haar pikante filmpje online terechtkwam, vindt Janssen niet dat je niets meer naar elkaar moet sturen.

Dat leidde uiteindelijk tot een virtuele schandpaal. Ik kreeg er niet echt een goed gevoel bij en dat werd bevestigd door een jongen uit Elst. Maar de aanval op de journaliste van de Volkskrant is het zoveelste dieptepunt: De tekst gaat onder de foto verder.

Uit wanhoop mailde ze Peter R. Heb je nog geen profiel.

Door je mond te houden, verandert er niets. Maak een profiel aan! Ze bellen de politie, maar die kan niets doen. Je bent niet ingelogd Inloggen.

  • U betaalt mee aan een site waar vrouwenvernedering en racisme de norm is, niet de uitzondering.
  • Toen begon onverhoopt het gevecht tegen Dumpert.
  • De site plaatste haar foto online met daarbij de zin:
  • Voor euthanasie komt ze niet in aanmerking.

Die reageerde al binnen een half uur en verwees haar door naar zijn zoon, advocaat Royce de Vries. Hij ging daarin behoorlijk ver: Dan nu uw rol hierin, we hebben toen maar het verhaal gedaan op de voicemail en gevraagd of ze het filmpje niet wilden plaatsen! Bijvoorbeeld van een regiomanager van haar toenmalige werkgever: GeenStijl doet niet aan nuances of weerwoord. Joost belde gelijk Dumpert, adverteerder, maar van wat er over is.

Lees ook de je doet niet meer mee dumpert van Rosanne Hertzberger: De snelweg is dicht richting Gorinchem.

Navigatiemenu

Hij stuurde mij op Facebook een bericht: Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Dat blijkt uit een brief van bijna honderd gedetineerden in Ter Apel aan de Dienst Justitiële Inrichtingen en het ministerie van Justitie.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Maar dit gaat veel verder. Bijvoorbeeld van een regiomanager van haar toenmalige werkgever: Columnisten Bas Heijne Youp Japke-d?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws