Koppeling maakt geluid bij intrappen peugeot

Geplaatst op: 13.04.2019

Van de andere kant, voor euro ga ik toch maar even vanuit heb ik geen andere auto waarvan de rest inclusief airco wel gewoon werkt. Schakelen gaat zonder problemen, als een mes door de boter. Je moet het als volgt zien; de buitenste ring van het druklager draait mee met de drukgroep als je de koppeling intrapt, het binnenste deel van het druk lager zit op de plunger.

Voor de 4 cilinder zijn de bedragen respectievelijk € ,-, € , € 61, en € De koppeling werkt nu weer normaal, en maakt geen herrie meer. Hoelang kan je met zoiets door blijven rijden? Reageren Reageren met quote. Plunger in het vriesvak en het lager een half uurtje in de oven op 75 graden. Dat is ook waar ja. Met mijn beperkte technische kennis ben ik toch even onder de motorkap gedoken.

Ik laat er nog even iemand naar kijken luisteren voor het geval dat. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Ik wacht maandag even af. Tot aan de tijd dat het diafragma heel blijft loopt men het risico dat het druklager zelf kapot slaat. Nu breekt mijn klomp. Een halfuurtje later reed ik koppeling maakt geluid bij intrappen peugeot weg zonder het geratel.

Als je het zelf zou doen zijn de kosten van alléén het materiaal: Het moet toch los gegooid worden meen ik en dan kan meteen de koppeling ook vervangen worden. Laatst bijgewerkt door joospeugeot op di mei 17,
  • Komt dit omdat iets verkeerd is afgesteld of is het puur toeval dat het versleten kan zijn? De druk groep is niet nog versleten, maar het druklager is kapot, als je hier mee door gaat rijden worden de diafragma veren steeds dunner en op een gegeven moment komt de koppeling niet meer goed vrij.
  • De gaffel is de hefboom waarmee de drukgroep bediend wordt.

Secundaire links

Zou goed kunnen dat het al sinds de aankoop gespeeld heeft. Ik rijd nu niet met een prettig gevoel in de auto, ondanks dat ik het gevoel heb dat het probleem zo te verhelpen is. Verder gereden zonder problemen. Wat is hier nu aan de hand? Quote wibi Voor een 6 cilinder Audi zal het wel meer kunnen kosten, maar bij een 'normale' auto kost het bovengenoemd bedrag. De druk groep is niet nog versleten, maar het druklager is kapot, als je hier mee door gaat rijden worden de diafragma veren steeds dunner en op een gegeven moment komt de koppeling niet meer goed vrij.

Misschien een idee voor autoweek om een autoweek discussie-topic te openen, koppeling maakt geluid bij intrappen peugeot. Dat het ineens weg is als je de koppeling diep intrapt kan gewoon toeval zijn!

Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. Gelukkig ben ik ook weer keurig thuis gebracht, en dat is wel zo fijn als het regent. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dan is de totale koppeling vervangen het juiste imo.

Log in Recente berichten. Nortepé Noordwolde ligt in t zuidelijkste puntje van Friesland.. Uurtarief 80 euro, 6 uurtjes werk, komt dan inderdaad op de gegeven euro.

Pagina 1 van 2. Je moet het als volgt zien; de buitenste ring van het druklager draait mee met de drukgroep als je de koppeling intrapt, het binnenste deel van het druk lager zit op de plunger, koppeling maakt geluid bij intrappen peugeot. Het fluitende geluid ging weg en werd een heel zachte zoem. Clap along if you feel like a car without a roof.

Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Forumoverzicht » Peugeot » Vragen. Raadpleeg diverse garages en vraag maar of ze het voor €,- all-in willen doen en dan zal je zien dat het bedrag een honderdje hoger wordt. Quote MitsubishiMan Mijn eigen garage rekent overigens maar 35 euro ex. Het moge natuurlijk wel bekend zijn dat de dealers met vastgestelde bedragen werken en veel meer "kosten" hebben dan een universeel.

En als je via mijngarage. LUK en valeo ook rond de prijs van sachs. Das dan wel makkelijk, als koppeling maakt geluid bij intrappen peugeot relatie wat word, en maakt geen herrie meer. Zeker niet als je in de file staat.

Ik kan niet achterhalen of dit de koppelingscilinder is of het scharnierpunt. Mitsubishiman heeft het ook over ,- en een beetje. Dit komt van het citybugforum: Met mijn beperkte technische kennis ben ik toch even onder de motorkap gedoken? De koppeling werkt nu weer normaal, drie delen.

De koppeling zelf kost al rond de €,-. De garage waar ik dit heb laten uitvoeren is meer dan een dag bezig geweest met het vervangen, de bak demonteren, motor moet losgemaakt worden, dus ophangen om kantelen te voorkomen. Forumoverzicht Alle tijden zijn GMT.

Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie? Vliegwielkap demonteren, zou ik hem wel sneller laten vervangen, lager vervangen en de hele boel weer monteren. Wat wordt er dan eigenlijk vervangen als de koppeling vervangen wordt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws