Restaurant herman den blijker rotterdam menukaart

Geplaatst op: 14.04.2019

Leuke bediening 4 gangen menu met vlees en vis. Deel op Facebook Deel op Twitter.

Omdat ik glutenvrij moet eten is het altijd afwachten, maar geen enkele teleurstelling of fout. Van een koude kermis thuis. De kaart is nogal onsamenhangend daarom deze keuze. Vriendelijke en behulpzame bediening. Biedt dit restaurant een toegankelijke route door de eetgedeelten voor gasten met mobiliteits-, gehoor- of visuele beperkingen? De crème brulee was lekker.

Beoordeeld op 27 november via mobiele applicatie Bedompt, eten wel goed maar bediening kan beter, restaurant herman den blijker rotterdam menukaart. Alleen waren de gerechtjes allemaal zo klein dat je wel gedwongen werd meerdere gerechten te bestellen om een beetje de maag te vullen.

Kijk nu al weer uit naar de volgende keer. We konden aangeven wat we wel en niet lekker vonden. We hadden het geluk dat de reservering aan de tafel bij de Chef-kok vrij was gekomen dit betekende dat we door de Chef-kok zouden werden bediend!

Geopend zowel voor lunch als diner.

We hebben hier de hele avond gezellig genoten van de sfeer, alle culinaire hoogstandjes vooral de Kingcrab poten en alle bubbels en mooie wijnen. Heel bijzonder, je voelt je echt zeer welkom! We hadden ons er erg op verheugd maar de avond was een grote desillusie.

Hoe was jouw ervaring?

Herman was aanwezig, maar is geen enkele keer door het restaurant zelf gelopen en daar moet hij, gezien de algemene indruk die wij van het restaurant hebben, juist gebruik van maken. Verschillende keren gegeten, meestal zakelijk. Mooie ervaring en ik ga er zeker vaker eten. Het is altijd heerlijk eten bij Jenny, gezellig en je voelt je er thuis. Onze zoon had mosseltjes , en de kok kwam persoonlijk aan tafel zitten de schelpjes eraf te halen!

  • Entourage moet je van houden; vond het wat kil en hoog 'upper class' gehalte. Na een paar uur wil je echt naar buiten om je oren en stem wat rust te gunnen.
  • Echt een avond uit.

Community Hoe was jouw ervaring. Er is niet echt iets mis met Las Palmas maar bijzonder is het niet. Plotseling ervaar je waarom het fijn kan zijn gewoon heerlijk in de watten gelegd te worden. Zo kun je mooi de verschillen proeven. Ronald en Marielle 16 punten.

Contactgegevens

Met deze ervaring zullen we zeker nog een keer terugkomen! Lees ook onze privacyverklaring. Er is voldoende parkeer gelegenheid, helaas zoals vrijwel overal wel betaald parkeren. Het nagerecht was niks speciaals dus daar schrijf ik maar niet over.

Gisteren bij Las Palmas geweest, restaurant herman den blijker rotterdam menukaart, als pre voorgerecht een oesterproeverij De porties prima in orde en zodoende was er geen plaats meer voor een nagerecht. We bestelden wat verschillende gerechten van de kaart en de gastvrouw deed nog enkele suggesties. Hoe Herman aandringt op service is dat in zijn eigen restaurant ver te zoeken. Genoeg goede alternatieven in rotterdam.

Je reageert onder je Facebook account.

The Tent Events

Persoonlijk zou ik Las Palmas niet zo snel op zoeken vanwege het pittige prijskaartje en wat je er in verhouding voor terugkrijgt. Het was inderdaad een verrassing Alle restaurants in Rotterdam weergeven.

Voortreffelijk geluncht in deze zaak van Herman den Blijker. Porties waren inderdaad erg klein maar wel smaakvol, bezem door de tent en een andere chef. Advies voor het management, op zich prima. Extra kosten voor 22 personen, euro. Het leek of de bediening er geen zin in had. Hotels in de buurt. Het leek wel een kippenhok.

EAL, eten kunnen we wel!

Onze kennismaking met Asian Glories was een uitstekende! Tussengerecht coquilles 1 stuk, was ook flauw. Maar goed, smaken verschillen nu eenmaal.

Houd me via e-mail op de hoogte laarzen boven de knie nieuwe berichten. Helaas was de Leeuwenstraat opgebroken, dus dat was wat ongezellig met 1 tafeltje buiten, mede door de eerder benoemde hapjes en drankjes die ons meer werden opgedrongen dan aangeboden, zonder steeds te hoeven in en uitloggen. De crme brulee was restaurant herman den blijker rotterdam menukaart.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws