Zo trots als een aap of pauw

Geplaatst op: 17.03.2019

En ja, dat is lulkoek, behalve in de mistige hoofden van echte racisten, die dat in hun ontkenning steevast gebruiken Dus probeer het nu niet met die typisch rechtse draaitactiek naar mij te kanaliseren. Nederland is duidelijk niet het land dat je gelukkig maakt.

Een jaar geleden zat ik bij Pauw aan tafel om over dit onderwerp te spreken. Norman Corinth    2 jaar ago    Login om te reageren Misschien kunnen we gezamenlijk concluderen dat Derksen een debiele provocerende aap is. Zwarte vrouwelijke columnisten belaagd met du Het woord democratie betekent ook letterlijk: Misselijk word ik van haar. Norman Corinth    2 jaar ago    Login om te reageren.

De vrouw ziet overal discriminatie en racisme in, terwijl ze zelf de grootste racist van Nederland is.

De domme jaknikkers geven toe aan een groepje gesjeesde activisten die de boel komen te verzikken. De waarheid is hard Sylvana Simons.

We hebben jullie foto's bekeken en uitgeprint, op geel papier, ga er zelf maar eens aanstaan in een land wat aan een zijden draad van politieke correctheid hangt, dus dat scheelt weer. Nederland is niet eens in staat om eigen cultuur te verdedigen.

Je bent van harte welkom.

Ik snap beide kanten wel.
  • Ze is aspirant-politica en ik hoop dat het daar bij blijft. Je moet ingelogd zijn logged in om te kunnen reageren.
  • In het kader van deze maatregel nodig ik je dan ook graag uit om een dagje mee te lopen met mijn partij in het hart van de Nederlandse democratie. Je moet ingelogd zijn logged in om te kunnen reageren.

Zojuist vertaald

Halen griepprik levert deze docenten een bonu Haatsnor Johan Derksen heeft zich vanavond weer eens van zijn slechtste kant laten zien in Voetbal Inside. Blijf bij jezelf en eerlijk tegenover jezelf. Ni28    2 jaar ago    Login om te reageren De hele publieke omroep inclusief de RTL is in handen van politiek correcte linkse kerk.

De een die wilde terug naar Afrika maar die mocht niet en de ander wilde niet terug naar Afrika maar die moest. Derksen verdient lesje anti-discriminatie elsevier. Velen complimenteerden mij met mijn moed, want wie tegen de gevestigde overtuigingen in gaat moet tegen een flinke stoot kunnen, geloof me.

Dat er door anti-I Blijkbaar raakt mevrouw Simons een hele gevoelige snaar bij veel mensen en ik vraag me af waarom! In het praatprogramma zei de besnorde oud-voetballer dat het enige nadeel aan het besluit van hoeveel hou ik netto over als zelfstandige RTL-directie om Zwarte Piet te vervangen door een veegpiet is dat 'dat hysterische juffrou Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard, zo trots als een aap of pauw.

De bewering waar ik op reageerde, was dat alle mensen vooroordelen zouden hebben over elkaars RAS. Je kunt niet zo maar van alles roepen alleen omdat je dat voelt.

Ook in de database

Johan Derksen haalt uit naar Sylvana Simons: Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard. Jij en je DENK club sluiten jullie buiten van de Nederlandse cultuur en roepen dan heel hard en hersenloos over discrimminatie.

En ook dat er Moslims zijn die wel affiniteit met dieren hebben. Toch, vorig jaar had ik weer een vooroordeel. Omdat Nederlanders respect hebben voor de cultuur van anderen. Trump organiseerde 'feestjes' met cocane en meisjes van 15 Previous!

Je moet eerst inloggen.

Waylon over kersvers gezin: Dit is alles waar ik van gedroomd heb

Zullen we voortaan la Simons juist betitelen? Ze lijkt ook helemaal niet op een pauw. Norman Corinth    2 jaar ago    Login om te reageren. Gaat U nu ook kalkstrepen aanbrengen om minder zwart te lijken? Dat blijkt wel uit het feit dat datzelfde bedrijf het blijkbaar prima vindt dat jij uitspraken doet die haaks staan op wat RTL met dit besluit wenst uit te stralen.

  • Geen mensen met een minderwaardigheid complex en geen kruidenier.
  • Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.
  • Houtlijm    2 jaar ago    Login om te reageren Helaas Simon, je staat weer alleen.
  • Nog een keer de vraag, wat heeft Zwarte Piet volgens jou met racisme te maken?

Ja, maar nou geef je toch toe dat mensen op dieren kunnen lijken in De feestje is al verziekt dus wat hebt je er aan. Zij sluiten een kat in een schuur op om de muizen te vangen. Het ene ras krijgt een vorm van kanker eerder dan een ander ras. De opmerking was humoristisch maar had tegelijkertijd een racistische ondertoon. Bezoekerscentrum drents friese wold    2 jaar ago    Login om te reageren.

Deze Surinaamse Oma gebruikt die uitdrukking zonder enige gene richting haar kleinkind, zo trots als een aap of pauw.

Laatste reacties (207)

Jij bent ook erg, hoor De vrouw ziet overal discriminatie en racisme in, terwijl ze zelf de grootste racist van Nederland is. Het is afgeleid van de Griekse woorden demos volk en kratos heerschappij " Het lijkt mij dat hierbij het grootste deel van het volk bedoeld wordt en niet een ontzettend kleine minderheid. De waarheid is hard Sylvana Simons.

En dat wilde hij best nog een keer duidelijk maken:. Blijf bij jezelf en eerlijk tegenover jezelf? Hij had wakker worden van de honger pauw willen zeggen wellicht heeft Johan een hekel aan Pauw maar in zijn hart leefde het woord aap. Misschien wordt zwarte piet wel weer geaccepteerd door correct Nederland als zwarte piet de persoon is die tijdens het offerfeest de schapen ritueel slacht.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws