Auberge de kieviet wassenaar zoover

Geplaatst op: 13.04.2019

Kinderen kunnen worden ondergebracht tegen een toeslag. Kinderen en extra bedden. Bedankt voor uw tijd!

De schoonmaaksters en het personeel in het restaurant is vriendelijk. Das Hotel, in einem ruhigen Stadtteil, lässt sich gut erreichen und verfügt über einen großen Parkplatz. Goed ontbijt vriendelijk personeel. Wanneer wilt u verblijven in Fletcher Hotel Auberge de Kieviet? De douche in het bad is voor langere mensen onbruikbaar want je moet hem zelf vast houden anders kan je er niet onder staan.

Redenen om bij ons te boeken. Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.

Leuk, maar daar was eigenlijk geen rekening mee gehouden. We hebben, maar nog niet helemaal zeker? Wij dachten dat we onze eigen elektrische fietsen konden stallen in een overdekte stalling, auberge de kieviet wassenaar zoover, na een half uur geklungel van hun kant ,aangevraagd of we naar een ander hotel konden.

Goeie lokatie, ontbijt basic maar ok. Bespaar tijd, bespaar geld.

Er was een kleine schuur waar de elektrische huurfietsen stonden en daar was nog net plaats voor onze fietsen. Somit kann das Auto auf dem kostenlosen Hotelparkplatz stehen bleiben.

565 Nederlandse reviews over Hotel Fletcher Auberge De Kieviet

Toen de stoppen eruit vlogen we zaten om Damit besteht auf Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen. Voor kinderen tot 6 jaar oud geldt een toeslag van 25 EUR per nacht voor het gebruik van extra bedden. De maaltijd bestaat dus uit een gewoon snee brood, wat niet in de veel te kleine broodrooster past.

Ik had een donkere kamer met muffe lucht. See reviews in other languages.

Kies waarover u meer wilt weten Uw antwoord helpt ons reizigers betere informatie te geven Bedden Badkamer Keuken Ontbijt Kamercapaciteit Het uitzicht van de kamer Kamervoorzieningen Parkeerplaats Roken Anders Wat wilt u weten over de geselecteerde opties.

Het ontbijt was zeer uitgebreid, auberge de kieviet wassenaar zoover. Hotel Fletcher Auberge De Kieviet scores a 7. De omgeving biedt vele mogelijkheden tot ontspanning. Hoewel dit op papier een 4-sterrenhotel is, zijn er geen koffie- en theefaciliteiten?

Beschikbaarheid

Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen tijdens het verblijf apart betaald te worden. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Vieze vlekken op de vloer, een wandlampje dat aan de muur hing, een bedtafeltje met gat er in en plek waar ooit een schemerlamp had gestaan, een bedtafeltje wat niet paste en maar dwars was gezet.

De juffrouw achter de balie is heel aardig en laat ons na voorafgaand bericht eerder inchecken. Auberge de kieviet wassenaar zoover Tweepersoonskamer 2 eenpersoonsbedden.

Filter beoordelingen op score: Met een handgreep die ver van de douche is bevestigd en niet een onder de douche voor mensen die niet mindervalide zijn. Het hoofdgerecht was minimaal. Review score 7, 0.

Search and book

Onze kamer heeft twee Deze kosten dient u bij het inchecken te betalen. Leuk, maar nog niet helemaal zeker? E-mail verstuurd Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Verhuur uw accommodatie op Booking. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Geen registratie nodig Loading De matrassen zijn ook prima. Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen tijdens het verblijf apart betaald te worden. Voorwaarden Voorwaarden voor huisdieren Annuleringsvoorwaarden Voorwaarden voor stellen zijn niet-getrouwde individuen toegestaan, auberge de kieviet wassenaar zoover. Onze kamer heeft twee Ik reis voor werk.

Wij zochten een een slaapgelegenheid en dat kregen we. Populairste faciliteiten Huisdieren toegestaan.

570 reviews Hotel Fletcher Auberge De Kieviet

Per persoon 1 badlaken.. De ober is voor ons gevoel ook de kok en redt het niet alleen om 50 gasten een ontbijt te gunnen. Onze kamer heeft twee badkamers, waarvoor wel extra betaald moet worden:

De kamer was voor mijn zoon en kleinzoon. De inrichting van het hotel is een beetje vergane glorie. Ook voor fietsverhuur kunt u terecht bij het hotel! Vul uw e-mailadres in en we sturen auberge de kieviet wassenaar zoover een link toe waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws