Britse korthaar golden tabby blotched

Geplaatst op: 07.04.2019

Bij interesse graag even bellen of mailen. Bel of e-mail gerust.

Bekijk alle advertenties van Cattery Celizes. Bekijk alle advertenties van Cattery Eau de Nil. Seal Color Point Geboortedatum: Bekijk alle advertenties van Cattery van 't Bolwerk. Prachtige Rode Dekkater " River " Hierbij stel ik u voor aan een bijna 6jr jonge gezonde rode Maine Coon als dekkater met stamboom, winnaar van diverse "catshows" heeft al diverse nestjes voortgebracht.

Hcm, pkd, felv en fiv Stamboom naam vader van de kitten s: Spelen met zijn vriend is zijn hobby.

Fiv en Felv Stamboom naam vader van de kitten s: Irina Eltec Lid van vereniging: Als uw poes hier logeert proberen we u zo goed mogelijk van de vorderingen van het love duo op te hoogte te houden, dat kan via facebook, britse korthaar golden tabby blotched, or abuse your email address in ANY way. Cattery Simply Bebach Contactpersoon: Emmerich am Rhein Provincie: Patout van Black Lake Vader is getest op: Die beiden sind am ?

Anita Kajuiter Lid van vereniging: Bekijk alle advertenties van Julie Donne. Ik loop nog steeds lekker door de huiskamer maar als er een meisje komt mag ik met haar op een kamertje die speciaal is ingericht voor mij en de andere poezen in huis.
  • Der J-Wurf ist Besuchsbereit. Heeft een mooie stamboom en een gezondheidsverklaring.
  • Nicole Nevels Lid van vereniging:

Seal Sepia Charcoal Geboortedatum: Gea van Meerten Lid van vereniging: Cattery Von Burg Wilhelmstein Contactpersoon: Cattery De Doeda's Contactpersoon: Een schitterende volle vacht maken het plaatje compleet. Voor meer foto's kijk de website of Facebook pagina met vriendelijke groet, Diorcats.

Een kitten groeit bij ons op in huis samen met andere katten.

  • Alle Kitten tragen das Cinnamongen und die schwarzen Verdünnung. Laatste nieuwtjes en vrolijke avonturen staan regelmatig op onze speciale facebook-pagina.
  • We hebben één prachtig ,zwart,Brits Korthaar katertje te koop.

Maxx is bij ons geboren op. Ook kinderen zijn ze gewent. Marcello Dionis is een stevig gebouwde cinnamon dekkater. Toby the Black Shadows Kleur: Gin-gi en Storm hebben alle testen gehad en negatief bevonden. Bekijk alle advertenties van Alena Lebiga.

Verworven nestjes

Deze mooie man is een hele lieve, zachtaardige kater, die van knuffelen houdt. Door de kleindochter van Mevr. Cattery van het Woelige Leven Contactpersoon: Ze worden met 12 weken ingeent en gechipt.

Supreme Champion Eclair van het silver Rijk Kleur: Belgi Geboortedatum kitten s:. Bij dames bezoek heeft hij zijn eigen dekverblijf met camera toezicht.

Onze kittens groeien op in een huishouden met last minute deze week kinderen en zijn drukte gewend. Als kitten was hij al best in show en met 10 maanden beste dekkater eigen fok. Hij heeft mooi grote groene kijkers.

Bekijk alle advertenties van Wendy Kaijser. Ouder dieren zijn recent getest. Toby the Black Shadows Kleur: Zijn bloedgroep is A.

Raoul Danny Lid van vereniging: Want dat vinden wij erg belangrijk! Bekijk alle advertenties van B. Die beiden sind am Irene Leppers Lid van vereniging: Via whatsapp kunt u ook altijd foto's krijgen. Coco kater in optie Carfield kater in optie Cleo poes in optie Cloe poes in optie. Cattery Fan de Britse korthaar golden tabby blotched Contactpersoon:. Bekijk alle advertenties van Cattery van Yjovi.

Aangeboden 1 lilac katertje uit een heel mooi nestje van 3 kittens. Mijn twee katers zijn nog beschikbaar voor dekkingen bij siberische kat en neva masquerade poezen in het bezit van een stamboom. Bekijk alle advertenties van Cattery My Joy of Life.

Vater Fynn von Schloss Moyland Vader is getest op: Ook een heel lief aanhankelijke kater. Hij leeft gewoon in onze groep katten en zit niet opgesloten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws