Escape room den helder

Geplaatst op: 11.04.2019

Gave effecten Vriendelijk personeel. Er was dus ook een gezellige lounge waar je nog lekker wat kon drinken, ook zeer betaalbaar, en waar we tips kregen over andere kamers die we nog zouden kunnen gaan spelen. Sommige puzzels zijn logisch, andere weer niet maar dat maakt het spannend.

Iedereen kreeg de mogelijkheid om mee te denken en zo te ontsnappen. Niet perse omdat de kamer echt heel tof is, maar vooral omdat de zaken er omheen gewoon geinig waren. Enthousiaste medewerkers Sfeer Ervaring Heel veel kerstkransjes Verrassend. Eerste escape room in Nederland. Bij binnenkomst zit je meteen in het spel de eigenares legt alles keurig netjes uit en zeker weten je gaat echt terug in de tijd Enthousiaste begeleidster, goed verhaal, mooi afwisselend decor.

Een hele aparte escsperoomniet standaard maar mooie effecten. Goed aangeklede kamers en met een grappig verhaal. Puzzels zijn origineel en in thema. Decor is van hoog niveau. Jah zeker terug in de tijd. Gooi daar een flinke escape room den helder humor bij en je hebt een mooie combinatie. De sfeer is top, de beleving is top.

Geweldig gelachen De puzzels zijn echt super leuk.

Escape Through Time

We zijn op zoek naar een team voor een belangrijke missie. Er zitten veel grappige details in de kamer. Ontvangst was al wat vreemd The Game After we played the first three Exit games we got excited an Er werd echt de tijd voor je genomen en we hebben een super leuke middag gehad! Wij zijn ontsnapt na 37 minuten met 6 personen.

Niet exit through the giftshop zoek het sleuteltje en klaar maar een goede verhaallijn en leuke puzzels. Kamer met goed escape room den helder verhaal, goede service Deze escaperoom zit op een mooie plek middenin het centrum van Uden.

En een verdienstelijke De puzzels vond ik daarentegen wel origineel. Latest articles Archive Traveling: Enthousiaste begeleidster, goed verhaal, maar niet van mens op mens.

De host neemt je vanaf het begin mee in het verhaal en je wordt echt terug in de tijd gezet. Wij lieten onze zoon natuurlijk veel doen, wat soms best spannend was voor hem, vanwege de effecten. Locatie wat minder spannend, ziet de kamer ingebouwd in het pand, jammer voor de sfeer.

Super leuke escape room. Ik zou dan ook een groepsgrootte van personen als optimaal noemen. De kamer zelf is erg vermakelijk en mooi opgezet. Leuke details en grapjes. Vind dat heel bijzonder in een spannende escape room.

Verhaalsbeleving erg goed en mooi decor! Dat was absoluut de moeite waard met een uiterst vriendelijke en enthousiaste spelleider. Escape Through Time is een hele leuke en verrassende Escape Room. Minder leuk met een grotere groep.

  • Thematische kamer goed doordacht Plottwist.
  • Heel erg mooi Het is een hele mooie escape room en moeilijk met een mooi verhaal erin je moet p alle kleine dingetjes letten.
  • Service is ook echt top!
  • Wij hebben deze kamer met 3 personen gespeeld.

Wat het echt speciaal maakte was de spanning die opgebouwd wordt, escape room den helder, het verhaal verplaatst zich in zowel kamers als inhoudelijke content. Verhaallijn klopt Geen tijdsdruk Weinig slotjes Meerdere ruimtes. De kamer heeft escape room den helder opvolgende puzzels, fantastische effecten en hele gave puzzels. Heel goed verhaal, dat vind ik persoonlijk bijdragen aan de beleving van de kamer. Deze kamer gaat niet op tijd, maar draait om de beleving.

Het is een hele mooie escape room en moeilijk met een mooi verhaal erin je moet p alle kleine dingetjes letten. Gave special effects leuke diverse puzzels personeel helemaal in hun rol leuke verrassingen. Met een groep van 4 ervaren escapers hebben wij enorm gelachen in deze kamer. Leuke kamer die goed afgewerkt is. Aantal zombie schminken kind stap voor stap elementen en je doorloopt lekker een verhaal.

Verhaalsbeleving erg goed en mooi decor! Het thema en de manier hoe hiermee wordt omgegaan is hardstikke leuk.

Als er ooit een tweede kamer komt gaan wij er zeker snel naartoe! We hebben echt gelachen met zijn alle.

Hele aardige host die ons goed wist te begeleiden. Wow effect Eerste escape room in Nederland. Niet veel puzzels en ook geen brain teasers.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws