Fietsstoel voor elektrische fiets

Geplaatst op: 12.01.2019

Als alternatief voor een fietsstoeltje kunt u een fietskussentje aanschaffen voor op de bagagedrager en combineren met deze kekke, inklapbare kinderrugsteun. Het is niet altijd zomer, maar met een windscherm zit uw kind in elk geval uit de wind. Daar hangt het achterzitje dan als het ware aan.

Urban Iki Achterzitje Wit - Beige. Het voorzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar en heeft een draagvermogen van max Urban Iki Achterzitje Mint Blauw Het Urban Iki Achterzitje is een handig én veilig fietsstoeltje voor achterop de fiets en is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar 9 tot 22 kg. U kunt het zitje op de groei aanpassen met de verstelbare delen zoals de voetenbakjes.

Thule Ride Along Lite fietsstoeltje oranje. Een achterzitje met framebevestiging zou dan een oplossing kunnen zijn, ware het niet dat de stroomkabel van de accu naar de motor vaak in de weg blijkt te zitten. Deze constructie zorgt bovendien voor een beetje vering en dus voor meer comfort voor jou en je kindje.

Stevig achterzitje met een gestroomlijnd design Fietsstoel voor elektrische fiets Bobike Maxi One is de nieuwste toevoeging toevoeging aan de Maxi-serie. Urban Iki Montagebeugel Achterzitje. Het zitje van Bobike is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Je fiets heeft een stevige bagagedrager: Je monteert het achterzitje eenvoudig zonder gereedschap dankzij de draaiknop.

Urban Iki Fietsstoeltje fietsstoeltje stuurbuisbevestiging voor beige.
  • Hoe kiest u een kinderzitje?
  • Kan jouw bagagedrager maximaal 25 kilo aan? Verder is het fietszitje geschi

Comfortabel achterzitje Dit achterzitje van Qibbel is een veilig en comfortabel fietsstoeltje. Dit all-one-pakket van Qibbel bevat het basiselement voorzitje in de versie Antraciet, de bevestiging voor de stuurpen én de stylingset Suzy Black. Accessoires voor nog meer comfort De fietsstoeltjes van tegenwoordig zijn uitgerust met verschillende accessoires die voor comfort en veiligheid zorgen. Welk zitje is geschikt voor mijn kind? Hoe heerlijk is het om als ouder en kind samen te bewegen en fietsend de omgeving te ontdekken.

Vandaar dat wij in de meeste gevallen een kinderzitje op een elektrische fiets niet aanraden.

Een stevige 5-puntsgordel die eenvou Urban Iki Voorzitje Groen - Special Edition Het Urban Iki Voorzitje is een handig n veilig fietsstoeltje voor voorop de fietsstoel voor elektrische fiets en is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar 9 tot 15 kg.

Hiermee kunt u snel een eenvoudig het kinderzitje overzetten naar een andere fiets, fietsstoel voor elektrische fiets. Yepp Nexxt Maxi fietsstoeltje Universele houder zwart.

Een slimme uitvinding dus. Dan zijn er ook diverse kinderzitjes met framebevestiging. Er zijn een paar achterzitjes die ook voor grotere kinderen tot 35 kilo geschikt zijn. Yepp Maxi fietsstoeltje zadelsteunmontage blauw.

Handige accessoires bij een kinderzitje

De voetsteuntjes zijn verstelbaar in hoogte en kun Thule Yepp Maxi fietsstoeltje Easy Fit zwart. Dankzij de verstelbare, gevoerde gordel zit uw kindje veilig en comfortabel bij u Dit waterafstotende fietskussentje is 4 cm dik en uitgevoerd in een vintage PTT-look.

Polisport achterzitje Guppy Het Guppy achterzitje is ontworpen voor een comfortabele rit voor jouw kind. Bij de meeste voorzitjes zijn passende windschermen verkrijgbaar? Het voorzitje is geschikt voor kinderen van 9 fietsstoel voor elektrische fiets tot 3 jaar en heeft een draagvermogen van max Dit waterafstotende fietskussentje is maar liefst 8 cm dik en voorzien van hippe sterrenprint. Dit all-one-pakket van Qibbel bevat het basiselement voorzitje in zwart peel off masker maken versie Antraciet, de bevestiging voor de stuurpen n de stylingset Suzy Black, fietsstoel voor elektrische fiets.

Fietsstoeltjes voor kinderen I Voor & Achter

Comfortabel achterop de fiets met dit rugsteuntje van Hooodie. Uiteraard kunnen onze experts je ook altijd verder helpen, als je er toch niet helemaal uitkomt. Thule Yepp Mini fietsstoeltje turquoise. Bedenk voordat u een kinderzitje wilt aanschaffen, op welke positie van uw  moeder fiets  dit fietsstoeltje moet komen.

Zoals gezegd is de snelheid die je rijdt op een e-bike gemiddeld een stuk hoger dan op een normale fiets. Met behulp van de meegeleverde Zadelbuis adapter kan je Past het zitje niet op de drager zelf, dan is een zitje met framebevestiging wellicht een optie, fietsstoel voor elektrische fiets.

Bezoek ons in een van onze winkels met fietsstoel voor elektrische fiets testcenter. Heb je na het lezen van mijn tips nog andere vragen. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.

Thule Yepp Maxi fietsstoeltje zadelsteunmontage turquoise. Ze beschikken over alle eigenschappen die een fietsstoeltje veilig maken.

Start een gesprek met onze e-bike expert

Het achterzitje past op alle bagagedragers die een breedte hebben van cm en minima Thule Yepp Nexxt Maxi fietsstoeltje Universele houder grijs.

Zelfs wanneer uw zoon of dochter in slaap valt, blijft hij of zij rechtop zitt

Het fietsstoeltje is voorzien van een 5-punts fietsstoel voor elektrische fiets en voetsteunen die je met n hand kunt verstellen zodat je met je andere hand je fiets in evenwicht kunt h Bij het fietsstoeltje zit n bevestigingsset inbegrepen? Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws