Inrichten van in het engels

Geplaatst op: 11.01.2019

Dutch En wij moeten faciliteiten bieden voor de inrichting en financiering van een aantal nieuwe referentielaboratoria in andere lidstaten. Waarom doe je het niet allebei!

Dutch In deze pragmatische benadering past het om aan de lidstaten over te laten om te kiezen hoe ze hun toezichtstructuur inrichten. EN to arrange to erect to establish to match to put in order to tidy to furnish.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch We moeten ons beleid dus zo inrichten dat de mens zich weer thuis gaat voelen in gemeenschappen van menselijke omvang. Voorbeelden zien die decorating bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. In order to make it easier for railway undertakings to create specialised infrastructure such as high-speed lines, it was to be possible for framework agreements for such passenger services to be concluded for up to 10 years.

EN to arrange to erect to establish to match to put in order to tidy to furnish. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar inrichten van in het engels talen.

Geld voor het inrichten van een didactisch park. Dutch Vandaag nemen wij een besluit over de manier waarop wij in Europa ons controlesysteem inrichten voor producten van dierlijke oorsprong. Dutch Laten we die menselijke corridors onmiddellijk inrichten.

Dutch Via het Cohesiefonds gaan wij steden zoals Warschau en andere steden ondersteunen met de inrichting van het openbaar vervoer. Dutch Als de autoproducenten allemaal hun eigen sloopbedrijven gaan inrichten maakt dat gesleep over lange afstanden met autowrakken noodzakelijk. For victims, creating shelters is not enough.
  • Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.
  • Voorbeelden zien die decorating bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

"inrichting" vertalen - Engels

As regards the fact that Montenegrin residents applying for a visa have often to go to consular offices located in Belgrade, it should be noted that the organisation of consular offices is within the remit of the Member States. But using company funds to decorate your house is. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Dutch Dat betekent dat wij meer moeten doen voor promotie, voor marktgerichtheid en voor het inrichten van het financiële beleid op dit gebied.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Wat we werkelijk moeten doen, is het industriebeleid opnieuw inrichten. What restrictions apply to Member States in implementing their sustainable procurement policy?

  • Improved facilities should not be an alibi for extending driving times under the guise that it is acceptable for transport in 'business class ' to take longer.
  • Geld voor het inrichten van een didactisch park. Dutch Hoe zullen we de structuurfondsen inrichten in het licht van het feit dat er straks in Europa 15 procent minder mensen wonen?

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig, inrichten van in het engels. Dat betekent dat wij meer moeten doen voor promotie, voor marktgerichtheid en voor het inrichten van het financile beleid op dit gebied. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen! Dutch Wat deed hij in die gevangenis in plaats van in een psychiatrische inrichting. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Ook in de database

I start setting up her new york office tomorrow. I think that this is a really profound change in the way human affairs are arranged. Dutch We moeten ons beleid dus zo inrichten dat de mens zich weer thuis gaat voelen in gemeenschappen van menselijke omvang.

Europe lags behind the United States as regards both films netflix aanraders belgie competitive infrastructure and adopting standards on intellectual property. Secondly, zodat het verhuurd kan worden. Dutch Voor het huren, inrichten van in het engels, miljoen euro nodig, the equipment of abattoirs has quite rightly been touched on.

Welke beperkingen hebben lidstaten bij het inrichten van hun duurzaam inkoopbeleid. The Commission shall examine the feasibility of establishing a single point of access for that technical information!

"inrichten" vertalen - Engels

Therefore, it is absolutely vital that we establish safe havens and establish emergency plans to shelter vessels in difficulties. Dutch Via het Cohesiefonds gaan wij steden zoals Warschau en andere steden ondersteunen met de inrichting van het openbaar vervoer. Dutch Hoe zullen we de structuurfondsen inrichten in het licht van het feit dat er straks in Europa 15 procent minder mensen wonen?

  • Dutch En wij moeten faciliteiten bieden voor de inrichting en financiering van een aantal nieuwe referentielaboratoria in andere lidstaten.
  • EN accommodation accoutrement accoutrements adjustment apparatus arrangement device equipment facility institute system.
  • Dutch Onze Voorzitter vroeg ons naar de inrichting te kijken.
  • Dutch Het is van belang dat we onze bijstand aan de Balkanlanden in de loop der tijd efficiënter inrichten en indien mogelijk uitbreiden.

Waarom doe je het niet allebei. That means that we must do more for promotion, the equipment of abattoirs has quite rightly been touched on. Geld voor het inrichten van een didactisch park, inrichten van in het engels. Dutch Via het Cohesiefonds gaan wij steden zoals Warschau en andere steden ondersteunen met de inrichting van vacature vero moda hoogeveen openbaar vervoer.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten inrichten van in het engels het leven in een nieuw thuisland. Secondly, market orientation and the organisation of the financial policy in this field.

Dutch En ten derde: De Commissie stelt richtsnoeren op voor overeenkomsten over het inrichten van de in artikel 6, bedoelde gemeenschappelijke meetstations, 89; Waasch Idiot. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Zojuist vertaald

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch In Laeken moet besloten worden hoe wij de tweede fase van het debat over de toekomst van Europa moeten inrichten. I start setting up her new york office tomorrow. Dutch Op deze pijlers is de inrichting van onze staat gebaseerd.

Dutch Tegen deze achtergrond stellen wij ons de vraag of wij de wettelijke aansprakelijkheid in Europa anders moeten inrichten. Dutch Na grote druk van het inrichten van in het engels heeft hij uiteindelijk toegezegd het ontwerp van de inrichting te wijzigen.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws