Sauna fort beemster korting

Geplaatst op: 05.04.2019

Ik kom hier regelmatig en voel me na afloop altijd heerlijk! Prachtig vormgegeven, met oog voor het historische fort en de omliggende omgeving landelijke omgeving van de Beemster dat op de Unesco-Werelderfgoedlijst staat. Terwijl het resort juist zo'n mooie schone indruk achterliet!

Diverse arrangementen, aantrekkelijke kortingen en leuke acties bij deze sauna in Diemen! De kaart is prima! Reviewed November 6, via mobile Outstanding! It is located in a former military fortress, and it is situated between, but well Show reviews that mention. HIer ga ik zeker nog een keer heen!

Den Ilp Sauna Den Ilp Onlangs overgenomen door een nieuwe eigenaar en inmiddels al volledig verbouwd. Het gebouw is prachtig nieuw en maakt een goede indruk. Perfecte dag met een staartje Gereviewed door Rob Krokke op Werkelijk een perfecte dag gehad van Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website vereist. Bekijk hier de acties. Het is een prachtige sauna!!. We're sorry, there are no rooms available on TripAdvisor, sauna fort beemster korting.

Guests 1 room , 2 adults , 0 children Guests 1 2. Our room was fantastic, large, bright, well furnished. Food excellent, especially the Spa restaurant.
  • Gereviewed door Melanie Luyt op Met een vriendin gisteren heel erg genoten van deze bijzondere locatie met de diverse sauna's, kruidenbaden, zwembaden en heerlijk lunch en prima, vriendelijke bediening. Wij kwamen heerlijk erg ontspannen thuis.
  • Oostwoud Sauna de Bongerd Kom voordelig ontspannen en genieten in deze sauna gelegen tussen Hoorn en Medemblik. Heiloo Sauna Vennewater Bekijk de acties van deze gemoedelijke sauna in de landelijke omgeving van Heiloo!

Fort Resort Beemster aanbiedingen, korting en acties

Het was niet slecht maar ook niet echt bijzonder. Een ware warme belevenis in een knap staaltje restauratiekunde. Het eten en de service in het restaurant zijn ook prima. Gister was het moederdag en toen heb ik mijn dochters en mijn zus op hetzelfde arrangement getrakteerd.

Opzet is ruimtelijk, er waren best veel bezoekers maar nooit een vol of druk gevoel. Lekker geslapen als eerste betalende gasten, goede bedden en een heerlijk ontbijt.

Lekker laten verwennen met een ontspannende massage en van de gehele entourage. Het eten was erg lekker wat is een wachtwoordbeheerder de bediening was vlot en vriendelijk. Van buiten zie je enkel het fort, Zuidoostbeemster. Fort Resort Beemster Hotel, maar word je zeker nieuwsgierig wat zich achter de dikke muren zal begeven. Schitterend wellness oord in een sauna fort beemster korting fort onderdeel van de Stelling van Amsterdam?

Informatie over Fort Resort Beemster

Het ultieme wellnessgevoel beleeft u bij Fort Resort Beemster. Gereviewed door Miriam Captein op Heerlijke dag gehad, alles ziet er mooi en schoon uit en het was niet te druk. Helaas heeft het wachten om binnen te komen, het vernieuwde reserveringssysteem en een storingsgevoelig kluisjessyteem ons heel veel tijd gekost en enige frustratie opgeleverd. Jammer van het koude weer voor de buitenactiviteiten maar binnen was ook genoeg te beleven.

Gisteren met een sauna-vriendin een dagje "Fort Resort Beemster" gedaan. Alleen het eten viel ons een beetje tegen. Bekijk hier de acties. Geniet van een sauna fort beemster korting dagje relaxen bij deze prachtige sauna.

Voor mijn dochters was het nieuw en ook die waren zeer enthousiast. Heerlijke ontspannen dag gehad.

Dé pagina voor aantrekkelijke kortingen van sauna en thermen uit de provincie Noord-Holland!

Een prachtig geheel met vriendelijke,klant gericht personeel en een uitstekende lunch. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk dagje ontspannen is er. Lowest prices for your stay. Favoriete sauna Gereviewed door Ellen van der Vecht-Schmidt op Fortresort Beemster is verreweg mijn favoriete sauna!

All of your saved places can be found here in My Trips. Sauna fort beemster korting indeling is erg goed; alle ruimte is goed benut en je hoeft niet ver te lopen naar welke faciliteit dan ook, sauna fort beemster korting. Het gebouw is prachtig nieuw en maakt een goede indruk. Lekker laten verwennen met een ontspannende massage en van de gehele entourage.

Geen stress, geen drukte maar pure ontspanning in een geheel andere omgeving. Nearby Hotels See all 2 nearby hotels. Zeer vriendelijke service, was er rustig misschien hadden we mazzel en schoon en ruim opgezet complex, douche en toilet is sfeervol en comfortabel ingericht en voorzien van een telefoon.

Klantenbeoordeling Fort Resort Beemster

Mijn drie beste vriendinnen heb ik getrakteerd op het Chefs arrangement in Fort Beemster. Fort resort Beemster moet oppassen niet aan zijn eigen succes ten onder te gaan. Een prachtig geheel met vriendelijke,klant gericht personeel en een uitstekende lunch.

Wel zie ik een verandering in hygine en klantvriendelijkheid. Werkelijk een perfecte dag gehad van Mooie omgeving, een unieke locatie fort en kleinschalig opgezet. Fort resort Beemster moet oppassen niet aan zijn eigen succes ten onder te gaan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws