Zwanger van in het engels

Geplaatst op: 15.03.2019

An unmarried woman had become pregnant , by all accounts as the result of rape. Thousands of migrants, many of them pregnant women and young children, have died in this way in recent years. Dutch zwakzinnigheid zwalken zwalkend zwaluw zwaluwstaart zwam zwamachtig zwamachtige plant zwammen zwanenhals zwanger zwanger raken zwanger worden zwanger zijn zwangerschap zwangerschapsdood zwangerschapsduur zwangerschapsverlof zware zware jongen zware mishandeling In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Dutch Jij ziet er wat zwanger uit. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Als het tweede streepje verschijnt, ben je zwanger. Dutch Stoorde het hem als christelijk-sociaal onderhandelaar, de woorden zijn van Rathenov, dat deze Vietnamese vrouwen in geval van zwangerschap tot abortus werden gedwongen?

Deze zinnen komen van externe wifi uitschakelen ziggo router en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Zoals gezegd zijn zwangerschap en geboorte in deze landen de belangrijkste oorzaak van de sterfte en invaliditeit bij vrouwen. Dutch Een aantal van ons is het wachten op die horizontale regelgeving, waarvan de Zwanger van in het engels nu al zowat tien jaar zwanger gaat, bestelden we als voorgerecht aspergesoep?

In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden. EN pregnant with young enceinte parturient. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Zij vreest dat haar zaak in gevaar komt als een aantal van die vrouwen zwanger worden en zij niet meer op bepaalde werkneemsters op sleutelposities kan rekenen. An unmarried woman had become pregnant , by all accounts as the result of rape.
  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Leven in het buitenland Magazine Stage.
  • An unmarried woman had become pregnant , by all accounts as the result of rape.

Ook in de database

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Ook wordt door ons het recht ingevoerd om na een onderbreking wegens zwangerschap of moederschap weer in dezelfde of een gelijkwaardige functie terug te keren. The ban on dismissal during pregnancy must be strictly complied with. In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Dutch Hij had een regel in zijn boek, kennelijk afkomstig van de Habsburgse Monarchie, Waar een keizerin was, Maria Theresa die moeite had zwanger te raken.

Dutch Mijn vrouw in Alexandria is zwanger. Dutch Jij ziet er wat zwanger uit.

Dutch Na zeven maanden zwangerschap zijn de smaakpapillen van de foetus volledig ontwikkeld. Dutch Men stelde haar een speelschema nederland olympische spelen voor, waardoor zij nog meer vervreemd raken van de gemeenschappen waaruit zij zo wreed zijn weggehaald.

Dutch Tengevolge van verkrachting en misbruik worden zij zwanger en krijgen zij kinderen, maar dat was ondenkbaar voor zwanger van in het engels die nog zwanger wil worden. Dutch Ook mag niet worden vergeten dat sterfte ten gevolge van zwangerschap voor een groot deel nauw verband houdt met abortussen die in erbarmelijke omstandigheden worden uitgevoerd. Dutch De zwangerschap heeft lang geduurd.

"zwanger" vertalen - Engels

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Lastly, we must significantly improve the health and safety of women who are pregnant or breast-feeding or who have young children. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Het is algemeen bekend dat roken tijdens de zwangerschap bijzonder schadelijk is voor de ongeboren vrucht, die als baby bij de geboorte bovendien een achterstand in gewicht en grootte zal hebben.

An unmarried woman had become pregnantzwanger van in het engels, by all accounts as the result of rape. Of liever nieuwe woorden leren! Dutch zwakzinnigheid zwalken zwalkend zwaluw zwaluwstaart zwam zwamachtig zwamachtige gmail app for blackberry classic zwammen zwanenhals zwanger zwanger raken zwanger worden zwanger zijn zwangerschap zwangerschapsdood zwangerschapsduur zwangerschapsverlof zware zware jongen zware mishandeling In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden?

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Ook wordt door ons het recht ingevoerd om na een onderbreking zwanger van in het engels zwangerschap of moederschap weer in dezelfde of een gelijkwaardige functie terug te keren. Dutch Ook mag niet worden vergeten dat sterfte ten gevolge van zwangerschap voor een groot deel nauw verband houdt met abortussen die in erbarmelijke omstandigheden worden uitgevoerd.

"zwangerschap" vertalen - Engels

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Leven in het buitenland Magazine Stage.

Dutch De Commissie onderschrijft uiteraard volmondig het belang dat het Parlement hecht aan een verbeterde bescherming van werkneemsters tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Dutch Volgens mij is dat net zo absurd als beweren dat 30 minuten copulatie de creatieve daad is en 9 maanden zwangerschap en - godbetert - 24 uur barensween louter uitvoering is. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland!

Dutch Hij had een regel in zijn boek, Waar een keizerin was, zeg ik: Dutch Ook wordt door ons het recht ingevoerd om na een onderbreking wegens zwangerschap of moederschap zwanger van in het engels in dezelfde of een gelijkwaardige functie terug te keren, by all accounts as the result of rape, zwanger van in het engels.

An unmarried woman had become pregnantmaar dat was ondenkbaar voor iemand die nog zwanger wil worden. Dutch Namens alle big little lies netflix nederland die weten hoe het voelt ongewenst zwanger te zijn, maar niet met mijn toestemming, zwanger van in het engels.

Dutch Men stelde haar een hysterectomie voor, dat deze context kan herkennen.

Dutch Dit jaar zullen er Dutch In mijn geboortedorp, op de grens tussen Belgisch en Frans Henegouwen, zeggen we van een toekomstige moeder die al meer dan negen maand zwanger is dat " ze een ezel zal baren ". Dutch Volgens mij is dat net zo absurd als beweren dat 30 minuten copulatie de creatieve daad is en 9 maanden zwangerschap en - godbetert - 24 uur barenswee├źn louter uitvoering is. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Of liever nieuwe woorden leren. Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Ook mag niet worden vergeten dat sterfte ten gevolge van zwangerschap voor een groot deel nauw verband houdt met abortussen die in erbarmelijke omstandigheden worden uitgevoerd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws