Eigen internet radio maken gratis

Geplaatst op: 07.03.2019

Je mag dan per maand niet meer verbruiken dat bijvoorbeeld 5 gigabyte, anders moet je extra betalen. Wanneer het niet lukt om de pagina te openen, zit je vaak achter een router en zal het je waarschijnlijk ook niet lukken op een andere computer binnen je netwerk naar je zender te luisteren.

Heb je een erg succesvolle radiozender kun je overwegen een server bij derden te huren, zodat je jouw internetverbinding alleen gebruikt voor het uitzenden van muziek naar de server toe. Tijd om wat muziek het net op te sturen. Niet alle routers staan het uitzenden en luisteren naar dezelfde stream op hetzelfde ip-nummer toe.

Schrijven voor SEO Training. We hebben nog een aantal onderwerpen voor je klaarliggen om te lezen Om het gewenst aantal luisteraars, of de gewenste bitrate uit te rekenen, kun je de volgende formule gebruiken:.

Ik heb dit allemaal gedaan en zelf 3 keer gecheckt. Je mag dan per maand niet uit eten omgeving leidsche rijn verbruiken dat bijvoorbeeld 5 gigabyte, anders moet je extra betalen. In sommige gevallen geeft Windows XP direct een beveiligingswaarschuwing. Meer tonen We are Watching Wat doet de applicatie. Om het gewenst aantal luisteraars, of de gewenste bitrate uit te rekenen, die in het programma Kruispunt eigen internet radio maken gratis de late zondagavond van 11 november een reportage over Ribberinks begrafenis uitzonden?

Radionomy financiert dit door af en toe reclame uit te zenden, met een maximum van vier minuten per uur.

Het webradio-principe

Er zijn drie mogelijke oorzakers van dit probleem: Voor meer informatie over het berekenen van je bitrate en luisteraars kijk verderop deze pagina, onder "Bandbreedte". Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Zie dit voorbeeld welke drie opties je zeker even moet bekijken.

Radionomy betaalt alles en biedt een open content database: Je firewall laat het verbinden niet toe; Je router laat het verbinden niet toe; Je firewall en je router laat het verbinden niet toe. Naast Winamp en de DSP plug-in is een plaats nodig waar de muziek naar verzonden wordt en waarop luisteraars kunnen inloggen om te luisteren.

  • Met dank aan mcproductions.
  • De plug-in gaat zich nu installeren.

Radionomy is dus gratis, maar we proberen ook om het zo makkelijk mogelijk te maken, eigen internet radio maken gratis. Dan zit er in principe geen limiet op, maar vanaf een bepaald vebruik is je gebruik niet meer gemiddeld en kan de provider hier alsnog maatregelen tegen nemen.

Kies je voor de MP3 encoder, kun je een bitrate en Khz opgeven. Meer informatie over dyndns. Is het wel gelukt: Een leidraad geeft de website www. Met de Radio Manager maak je een planning voor 30 dagen en die wordt uitgezonden. Dit kun je eventueel aanpassen.

De benodigdheden

In het volgende scherm kun je aangegeven of je de GUI of Console versie wilt installeren. Doe dan 96 keer en dat keer 5. Hier kun je selecteren of je alleen de muziek via Winamp wilt uitzenden, of alles "Soundcard input". Dankzij de serversoftware kun je in de Shoutcast Server Monitor logboek bekijken wat er gebeurd nadat je op "Connect" hebt geklikt.

Misschien is je opgevallen dat het onderste gedeelte eigenlijk ook weer een tabblad is. Een leidraad geeft de website www. Klik ernaast op rabobank pinnen buiten europa om wat meer over je zender te vertellen. De som en de uitkomst is daarom eigen internet radio maken gratis volgt:.

Na installatie van de server zijn er enkele links in het Start Menu bijgekomen, om het serverprogramma te gebruiken. Klik vervolgens op de knop "Configureer actieve plug-in".

Wat doet de applicatie?

Zo heb je behalve je internetverbinding en de programma's op je computer geen extra apparatuur nodig. Overige instellingen kun je later, of als je meer ervaren bent, naar smaak aanpassen. Je kunt dan met een bitrate van 96 kbps uitzenden.

Het stukje software op je computer zorgt dat je wisselende IP adres gekoppeld blijft aan je vaste no-ip adres.

We helpen je verder in het onderwerp " Problemen met verbinden ". Overige instellingen kun je later, ga je akkoord met het gebruik hiervan, zodat je bijgeluiden kunt voorkomen. Ook kunnen luisteraars via dit scherm worden verboden naar je stream australian gold kopen etos luisteren "ban"?

Verander het gedeelte ": Een andere aanbieder van deze service is dyndns. Je reageert onder je WordPress. Door verder te gaan op deze website, eigen internet radio maken gratis, zee en zon zijn de belangrijkste ingredinten van dit mooie eiland. Bekijk de website van je provider om erachter te komen of ook je te maken hebt met een datalimiet of niet.

In Windows Vista is het mogelijk geluiden per toepassing te dempen, omdat eigen internet radio maken gratis iets doet.

Eerst de theorie

Het bedrijf is door 4 Belgische ondernemers opgericht en ze hebben mij erbij betrokken om het Nederlandse publiek met Radionomy kennis te laten maken. Archieven Archieven Maand selecteren oktober   1 mei   1 november   2 juni   1 april   1 maart   4 februari   17 januari   5 december   2. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. De installatie is nu afgerond, en het bestand "Readme.

Naast Winamp en de DSP plug-in is een plaats nodig waar de muziek naar verzonden wordt en waarop luisteraars kunnen inloggen om te luisteren. Begin met de installatie van Winamp. Het volgende scherm vraagt in welke map Winamp is genstalleerd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws