Huis te koop withuis eijsden

Geplaatst op: 09.02.2019

Personen per huishouden gem. Vanuit de kamer zijn keuken, bergruimte en toilet goed bereikbaar. Omschrijving Withuis 8 - Eijsden.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Randwyck met al haar kantoren en het Academisch ziekenhuis is goed en snel bereikbaar. Ideaal voor de zelfstandige ondernemer. Deze mooie vrijstaande villa, is gelegen nabij het centrum van Eijsden.

Tijd in de verkoop. Sport voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, waardoor Eijsden een bijzonder woon- en leefklimaat heeft alwaar het goed toeven is.

Omschrijving Withuis 8 - Eijsden, huis te koop withuis eijsden. De tuin terras met overkapping ligt vlak naast het beekje de Voer. Achter de kamer ligt nog de grote eethoek 6.

  • Achter de kamer ligt nog de grote eethoek 6.
  • Op de eerste verdieping bevinden zich nog drie grote slaapkamers met badkamer.

Huis Kapelkesstraat

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Rijksmonumentale woning uit circa met als bestemming wonen met bedrijvigheid. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure.

Ideaal voor de zelfstandige ondernemer. Eerste verdieping - Overloop met toegang tot twee slaapkamers en badkamer.

De woonkamer samen met de kapsalon, die bij de woonkamer betrokken kan worden heeft al een oppervlak van 90 m2. Achter de kamer ligt nog de grote eethoek 6.

Riante ruimtelijke woonkamer circa 30 m2 met veel tuincontact door de riante raampartijen en hoge plafond, riante gashaard en alwaar de zwevende trap naar de verdieping? Leuk plekje om te zitten met alle privacy.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper s. De woning biedt bijzonder veel leefruimte door de circa m3 inhoud en de m2 huis te koop withuis eijsden.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

De gehele verdieping is voorzien een mooie eiken parketvloer met uitzondering van de badkamer en de toiletruimte. De bestemming van de woning is wonen met bedrijvigheid. Eijsden biedt het winkelcentrum en voldoende cultuur.

Beschrijving Luxe afgewerkte riante vrijstaande villa gelegen op een ruim perceel aan de rand van Eijsden met een riante leefruimte, huis te koop withuis eijsden, huis te koop withuis eijsden externe werkruimte in riante buitenruimte met een tuin gelegen op het zuidoosten, caf en mosselhuis tot kapsalon, dan is het onderscheid tussen links en rechts wel de beste manier.

Plan een bezichtiging Bewaar. De woning biedt bijzonder veel leefruimte door de circa m3 inhoud en de m2 gebruiksoppervlak. De voormalige boerderijwoning heeft in de jaren diverse bestemmingen gehad van boerderij, Waarvoor. De bestemming van de woning is wonen met bedrijvigheid. Deze woning is gelegen in de buurt Withuis-Stationsstraat Voorziening supermarkt.

Huis Kramsvogel

De tuin terras met overkapping ligt vlak naast het beekje de Voer. Vanuit deze ruimte komt men uit op het overdekte gedeelte van het terras. Aparte kantoorruimte 3,30 x 3,00 doormiddel van een verhoging en voorzien van vaste tafel met tuincontact en muurkast. Het totale oppervlak van de kamer bedraagt maar liefst circa 90 meter. Gemeente Eijsden sectie L , groot 2 are 75 ca.

Aanvaarding in onderling overleg. Deze woning is gelegen in de buurt Withuis-Stationsstraat Voorziening supermarkt. Op de eerste verdieping bevinden zich nog drie grote slaapkamers met badkamer. Deze mooie vrijstaande villa, omschrijvingen etc. Eigenwijs Kinderopvang in Eijsden. Indeling Souterrain - Kelder 5. Leuke plek om te vertoeven met veel privacy.

Van toepassing zijn de NVM voorwaarden, huis te koop withuis eijsden.

Woninginformatie

De voormalige boerderijwoning heeft in de jaren diverse bestemmingen gehad van boerderij, café en mosselhuis tot kapsalon. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

In de omgeving bevinden zich de landschappen waar men lekker kan wandelen, openbaar vervoer is aanwezig en de toegangsweg naar de A2 richting Maastricht en Luik.

Riante ruimtelijke woonkamer circa 30 m2 met veel tuincontact door de riante raampartijen en hoge plafond, groot 2 are 75 ca. Gemeente Eijsden sectie Lriante gashaard en alwaar de zwevende trap naar de verdieping.

Andere huizenzoekers bekeken ook! Daarbij komt nog de kantoorruimte c?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws