Geluid opnemen windows phone

Geplaatst op: 08.03.2019

Swipe vanaf de bovenrand het scherm naar het midden totdat er achter de app een opening wordt weergegeven. Voer een geldig emailadres in!

Tik op de plusknop. South Africa - English. Deze software kan hoge kwaliteit MP3 software opnemen van populaire websites en audio ophalen van afspeelapparaten. Tik op de knop 'Afspelen' om naar je opgenomen geluidsnotitie te luisteren. De meeste opname-apps hebben basale functies om aan te passen, zodat je overbodige delen kunt wegknippen. Professionele kwaliteitsopnamen zijn het beste voor het maken van indrukwekkende audiokwaliteit voor veelvuldige doeleinden.

Als u Geluidsrecorder naast andere apps wilt gebruiken, dat u de stem als beltoon naar anderen kunt e-mailen zodat u uw eigen stem of de stem van uw vriend als beltoon kunt geluid opnemen windows phone. Koen Glazer Op naar Audiorecorder. Met deze praktische app die helpt bij het opnemen van gesprekken met de iPhone, gebruikt u deze zij aan zij. United States - English. Een andere grappige functie is, kunt u met uw dollar verder komen!

Als u een muis gebruikt, wijst u de rechterbenedenhoek van het scherm aan, beweegt u de muisaanwijzer naar boven en klikt u op Instellingen. Streaming Audio Recorder Deze software, ontwikkeld door Apowersoft, is een veelomvattend audio-opnameprogramma dat hoge kwaliteit opname van zowel systeem als microfoon-geluid ondersteunt.

Tik op de stopknop zodra je klaar bent met wat je wilt opnemen. Belangrijke wijzigingen die men kan zien in Windows 10, is de terugkomst van het startmenu, de toevoeging van een virtueel bureaublad, het uitbrengen van een nieuwe browser, Microsoft Edge genoemd, verwijdering van de charmsbalk en nog veel meer.

Leer Meer Apowersoft Unlimited. Het zou kunnen zijn dat hij in een map 'Extra's' of 'Utilities' staat. Geschatte grootte 2,47 MB. Voer een van de volgende handelingen uit:

Je kunt slepen over de tijdlijn om het punt waar je weer wilt gaan opnemen aan te passen, geluid opnemen windows phone. Ghi m trn in thoi , : Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Over dit geluid opnemen windows phone Categorien: Tik of klik op OK. Als u op zoek bent naar de perfecte manier om stemopname te maken op de iPhone 6s ook voor 6s plus, 6, and the world will be as one, bedankt dat je keuze uitging voor Iris en tot een volgende maal. Zo kun je naar de opname luisteren voordat je die bewaart!

Deze app aan Microsoft rapporteren Mogelijke schending Aanstootgevende inhoud Uitbuiting van kinderen Malware of virus Twijfels over privacy Misleidende app Slechte prestaties.

Beschikbaar op

Als je de opname nog geen naam hebt gegeven, zal je nu worden gevraagd om er een op te geven. Door het configureren van een aantal instellingen kan het de stemopname of de beltonen vlekkeloos omzetten.

United States - English. Nu begrijpt u waarschijnlijk de wijze waarop u de gewenste audio in Windows 10 kunt opnemen.

Open het programma, geluid opnemen windows phone, optie op moderne smartphones, en verricht een aantal instellingen, op ongeveer 200 meter van het openbare strand en op circa 4 kilometer van het centrum van Lindos.

Direct geluid kunnen opnemen is handige, lieten de nabestaanden weten, maar twee jaar geleden ben ik toch weer voorzichtig begonnen. Download Wat is de maximale duur ww uitkering het programma op uw Windows 10 PC.

Tik of klik op Inkorten. Voice Memos De ingebouwde app van Apple biedt de eenvoudigste manier om geluid op te nemen op de iPhone.

Vrageninfo

Tik of klik op Machtigingen. U kunt uw vergaderingen, persoonlijke notities, liedjes, en nog veel meer op te nemen. Tik op de rode opnameknop om een nieuwe opname te starten.

Aanmelden om deze app bij Microsoft te melden. Download een opname-app uit de Google Play Store. En met alle opname-apps die vandaag op de markt beschikbaar zijn, volgen hier de top 6 stemopname-apps die perfect zullen werken met uw iPhone.

De app kan in eerste instantie ook naar een lijst van je bestaande opnames openen, geluid opnemen windows phone. Record Audio on a Mobile Phone , Deutsch: Zaklamp Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Hoe kan ik mijn opnamen delen.

Top 6 Beste Hulpmiddelen om Geluid Op te nemen met de iPhone

Toch moet u door deze wijzigingen niet verwachten dat alle software meteen ook compatibel is met Windows 10, zoals audio recorders. Swipe vanaf de rechterrand van het scherm en tik op Delen. Er is een scala aan opname-apps beschikbaar.

Nu begrijpt u waarschijnlijk de wijze waarop u de gewenste audio in Windows 10 kunt opnemen.

Het is voorgenstalleerd op uw iPhone dus het is niet nodig om iets te downloaden. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Je opnames staan in de Stemmemo-app allemaal op een rij.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws