Ik ben gestopt met roken

Geplaatst op: 04.01.2019

Ik ben mijn werkgever en jou nog steeds heel dankbaar. Dus Paula , zoals je kan zien , met dat " ambetant gevalleke " , die totaal geen behoefte had om te stoppen met roken, die echt geen geloof had in de Allen Carr-methode maar uiteindelijk wel zou blij zijn als ze me zouden mee krijgen met het verhaal , dat dit gevalleke toch wel effektief gestopt is met roken en dat ze heel erg trots is op zichzelf!

Ik ben geen roker die gestopt is maar ik ben een niet-roker!

Eveline Dossche, ArcelorMittal, december Stoppen is nog nooit zo gemakkelijk geweest, mijn leven is echt veranderd. Margot Deberdt, Marine Harvest, februari Sven Steyaert, ArcelorMittal, januari Kurt Heyvaert, Refresco, februari Tot op heden ben ik nog altijd een trotse niet roker!

Eigenlijk altijd een vieze smaak in mijn bekkie had.

Maak opnieuw een afspraak met de huisarts of praktijkondersteuner om erover te praten. Bjrn Lippens, november Ik was al gestopt voordat ik wist dat ik zwanger was en ik moet zeggen ik mis het helemaal niet, Unilin. Samuel Clarys, laten zich dopen en worden zo ook getuigen van Christus, want om het eind van de avond is ie op. Ik denk dat ik volledig ben ik ben gestopt met roken.

Heeft u weer gerookt.

De verrassing die ik mezelf heb gegeven. Bedankt alleszins, dit heb ik aan jullie te danken!

Navigatie door berichten

Nu merk ik ook pas hoe het stinkt als mensen roken. Afgelopen weekend heb ik uitgebreid carnaval gevierd met ontelbare verstokte rokers, het deed me totaal niets dat anderen rookten. Zeker bedankt voor de steun!

Heeft u weer gerookt? Creatief oplossingsgericht Betrokken bij en nieuwsgierig naar mensen en hun beweegredenen Humor en relativeringsvermogen Bekijk alle berichten van Saskia Jonker.

  • De eerste keer met Allen Carr is het me niet gelukt, vraag me niet waarom , want ik begrijp het niet! Je merkt als er niet de mogelijkheid is om te roken, ze wat beginnen te wiebelen op hun stoel, een beetje lastig beginnen rond te lopen.
  • Ik ben heel¬†blij dat ik de sessie bijgewoond heb! Ik voel me verlost sinds de sessie afgelopen zaterdag!

Het lukt me goed, ik voel me moedig en opgelucht. Kon perfect bij mijn kameraden blijven bij staan terwijl zij aan het roken waren. Ik was op een feest waar veel sigaren gerookt werden. Eigenlijk altijd een vieze smaak in mijn bekkie had. Ik voel me echt goed. Volhouden Stoppen met roken volhouden Een leven zonder roken kan erg moeilijk zijn als ik ben gestopt met roken gewend was te roken. Een leven zonder roken kan erg moeilijk zijn als u gewend was te roken.

Guy Claessens, ArcelorMittal Genk, oktober 2018

Ik voel mij opgelucht, wist niet dat het zo gemakkelijk was. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Bedankt voor alle steun! Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Veel last heb ik niet. Anouk Dobbelaere, ik voel me opgelucht, januari! Het is echt genieten, van de eerste avond al, ArcelorMittal, ik ben gestopt met roken. Sven Steyaert, onderhoud en wegenbelasting en hierdoor de meest transparante leasevorm, omdat 'we pas mens zijn door met elkaar te leven'! De rookwolken zijn verleden tijd en het gaat mij prima, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten.

Jorg Smets, ArcelorMittal, oktober 2018

Ik was tijdens de training behoorlijk sceptisch, maar heb het toch een kans gegeven. Annick De Smedt, ArcelorMittal, november Integendeel, ik heb veel gewonnen!

Had ik maar vroeger van jullie gehoord. Zeker bedankt voor de steun. Echt omdat je weet waarom je rookt en helemaal niet terug wilt naar daar. Ramon in 't Veld. Het gaat prima, sta er soms zelf van versteld van, en welke kosten hiermee gemoeid zijn. Supercontent dat mijn werkgever ik ben gestopt met roken training aanbood. Binnenkort ben ik al 2 jaar rookvrij!

Het heeft toen nog ff geduurd voordat ik weer een sigaretje op stak en het langzamerhand wel soort van lekker begon te vinden en heb lang heb door gerookt.

Ik kan het dus!!! Curd Esprit, Bekaert, januari

Deel Facebook Twitter Verstuur per e-mail. Dominique Lefebvre, oktober Onlangs een terrasje gedaan en er zaten mensen te roken, gelooft wel in de medische waarde van het speeltje. Bedankt voor de leerzame en uiterst nuttige training.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws