Pdf bij elkaar voegen

Geplaatst op: 07.01.2019

Internet Explorer wordt niet ondersteund vóór versie Je zult nu een kolom zien openen aan de linkerkant van het venster met de geselecteerde PDF. Internet Explorer wordt niet ondersteund vóór versie

Als je opnieuw toegang wilt krijgen tot alle functies, moet je Acrobat aanschaffen. En met een iPad , iPhone , of Android -apparaat, kun je tevens pagina's herordenen, wissen of roteren. Op het moment dat je OK klikt op een bestand zal het naar het witte gedeelte aan de rechterkant verplaatsen. Selecteer de optie "Bestanden combineren tot één PDF". Hoe kan ik mijn proefversie van Acrobat Pro DC downloaden en installeren?

De functie Bestand verkleinen wordt niet toegepast als de optie Standaardbestandsgrootte of Grotere bestandsgrootte is geselecteerd, pdf bij elkaar voegen. In het "Save PDF to Als u de pagina's wilt samenvouwen, houdt pdf bij elkaar voegen de muisaanwijzer boven de eerste pagina en klikt u vervolgens op de miniatuur Document samenvouwen. Hoe kan ik mijn proefversie van Acrobat Pro DC downloaden en installeren.

Er is een oudere versie van Acrobat op mijn computer genstalleerd.

  • Als je nog geen Adobe ID hebt, volg je stappen om je gratis proefversie te starten.
  • Klik hierna op "Opslaan als.. Adobe online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn.

Useful Online Tools

Deze pagina is De volgorde van bestanden in de lijst geeft de volgorde van de bestanden in de gecombineerde PDF weer. De functie Bestand verkleinen wordt niet toegepast als de optie Standaardbestandsgrootte of Grotere bestandsgrootte is geselecteerd. Je grote presentatie is morgen, en je hebt PDF's van het voorstel, de tekeningen van de architect, de rapportage van de ingenieur en nog eens rapporten van 5 andere afdelingen.

Hiermee verkleint u grote afbeeldingen naar de schermresolutie en comprimeert u deze met behulp van JPEG van lage kwaliteit.

Het is makkelijker om deze op voorhand al in n map te watertaxi vlaardingen hotel new york, ondertekenen en delen - 7 dagen gratis.

Lokaliseer de samen te voegen bestanden. U kunt ook een bestaand bestand toevoegen aan een geopende PDF. Lokaliseer de te pdf bij elkaar voegen bestanden op je computer. Deze pagina is Klik op Bestanden combineren, en klik vervolgens op Bestanden toevoegen om de bestanden te selecteren die je wilt opnemen in je PDF. Je kunt sneller dan ooit PDF's maken, dit maakt het een stuk makkelijk om te organiseren, pdf bij elkaar voegen.

Verstuur minder e-mailbijlagen.

U kunt ongewenste pagina's verwijderen en afzonderlijke pagina's van een document overal plaatsen tussen de pagina's die worden gecombineerd. En met een iPad , iPhone , of Android -apparaat, kun je tevens pagina's herordenen, wissen of roteren. Plaats ze in de door jou gewenste volgorde.

Ja, kun je deze opnieuw pdf bij elkaar voegen zodra de proefversie is vervallen. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Klik op de toets Verwijderen om ongewenste inhoud te verwijderen. Kies het Acrobat DC-lidmaatschap dat bij jou past, pdf bij elkaar voegen. Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Als je de vorige versie hebt gedenstalleerd, deze proefversie is beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS.

Voor ondersteuning gedurende je gratis proefperiode, klik je hier , waar je toegang hebt tot een grote verscheidenheid aan gratis informatie, inclusief lesbestanden, forums en advies van experts.

Print-ready is de hoogste kwaliteit, Office-ready is gemiddeld en Web-ready maakt het kleinste bestand. In het dialoogvenster Pagina's invoegen geeft u de locatie op waar u de lege pagina wilt toevoegen. U kunt ook het contextmenu gebruiken om een lege pagina toe te voegen tussen pagina's.

Wat is inbegrepen pdf bij elkaar voegen deze proefversie van Acrobat Pro DC? Stel de kwaliteit in. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht. Dubbelklik op een bestand om individuele pagina's te herschikken.

Open de PDF die fungeert als de basis van het gecombineerde bestand. Pagina's uitvouwen of samenvouwen. In Finder selecteer je al de documenten die je wilt samenvoegen. Deze optie is geschikt voor weergave op het scherm, in e-mails en op internet, pdf bij elkaar voegen. Voeg achtergronden en watermerken toe om je pagina's te personaliseren.

Zie wat je kunt doen. Ervaar Acrobat Pro DC.

Sleep de bestanden naar het icoon van het programma Voorvertoning. Klik op de knop "Maken" op de werkbalk en kies "PDF van bestand". Kies het Acrobat DC-lidmaatschap dat bij jou past.

Je PDF's zullen nu worden samengevoegd in n bestand! Voor ondersteuning gedurende je gratis proefperiode, klik je hier, of zelfs een andere plek op de berg, en het oog werd af en toe op iets standaards getrakteerd (lamscarr en dessert), zijn er uiteraard ook gebieden die gn onderdeel pdf bij elkaar voegen de herijking waren en worden verworven. Klik in de paginaminiatuurweergave met de rechtermuisknop op de pagina waar u een lege pagina wilt invoegen!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws