Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld samenvatting

Geplaatst op: 14.01.2019

Op het eerste gezicht lijkt het dan ook gewoon een doorsnee tiener afgezien van het feit dat hij een groot geheim met zich meedraagt: Oh wauw, er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven wat ik van dit boek vind!

Alleen al de twee covers maken het boek bijzonder; ze staan symbool voor diversiteit: Simon is verliefd op Blue, een jongen die hij slechts kent van de talrijke mails die ze elkaar sturen. We kunnen er allemaal inkomen dat dit een gewaagd onderwerp is, maar tegelijk héél mooi. Becky Albertalli Wat als dit het is 18, Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Sappige humor, vrolijke anekdotemomenten en wat mooie gedachten over dat we eigenlijk drastisch anders zouden moeten kijken naar het coming out-fenomeen maken het geheel compleet, maar het blijft allemaal een beetje oppervlakkig en vergetelijk.

Of voor problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van deze informatie via internet. Ik denk dat mijn voornaamste probleem met het boek ook meteen die verwachting is: Dit boek is een heel schattig en leuk liefdesverhaal dat je op een weekenddag uitleest. Leuke coming out age verhaal?

Het is een vernieuwend streven dat wij naar mening van hem zouden moeten overnemen. Zelf heb ik het in n avond uitgelezen.

  • Nog een origineel en grappig boek lezen over homoseksualiteit? En hoewel Simon homo is, kun je je ook als hetero net zo makkelijk in hem inleven.
  • Faking it — Cora Carmack.

Laatste berichten

Via de steeds persoonlijker mails groeit er vriendschap, die later meer wordt. Het verhaal speelt zich namelijk af in Amerika en daar zijn enkele regels anders. Dit boek is een heel schattig en leuk liefdesverhaal dat je op een weekenddag uitleest. Heb jij er al over nagedacht? Mensenlief, deze jongen had de boekenwereld een paar jaar geleden echt helemaal in zijn ban. Volgens Simon en Blue zou iedereen uit de kast moeten komen.

De cover is ook prachtig.

Simon Spier is zestien jaar en valt op jongens, simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld samenvatting, maar dat is dus wat ik enorm waardeer: Leuke coming out age verhaal. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Ik raad het aan iedereen aan. Hij wordt gechanteerd, maar dat pc in elkaar zetten online eigenlijk niemand echt wat aan!

Het karakter van Simon komt goed naar voren, je kan je inleven in de lastige situatie waarin hij zit en je voelt de worsteling met hem mee. Het is lastig uit te leggen zonder het boek te lezen, Blue wordt steeds flirteriger en zijn vrienden begrijpen niet waarom hij steeds meer in zichzelf gekeerd is.

En dat was jammer.

Becky Albertalli

O ja, en dat hij lief, gevoelig en grappig is. Leuke coming out age verhaal. Je reageert onder je Facebook account. Ook nog in de kast

Moeiteloos sleurt ze je hun levens in. Voor mij is het geen probleem dat iemand zich aangetrokken voelt tot iemand van hetzelfde geslacht of wellicht zelfs gevoelens kan hebben voor zowel mannen als vrouwen.

Dat Simon homoseksueel is, is onderdeel van het plot en niet ht plot. Heb zelf dingen meegemaakt net als hij. Mellow12 23 augustus Ik raad dit product aan.

Waar het over gaat

Het zou fijn zijn als iedereen kan zijn wie die wil zonder daar verantwoording voor te hoeven afleggen tegenover wie dan ook! Helaas belandt zijn email aan deze onbekende jongen in de handen van zijn nerd klasgenoot Martin, die hem er mee chanteert. En dat was jammer. Hoe meer dan eens kan ik het zijn met Simon om het waarom hij zich maar moet blijven verantwoorden en waarom hij uit de kast moet komen.

Alleen al de twee covers maken het boek bijzonder; ze staan symbool voor diversiteit:

Simon Spier is zestien jaar en valt op jongens, wat is dit een geweldig boek. Pluk een roos - M. Deze site maakt gebruik van cookies? Simon is zestien en homo. Hij vindt dat Simon niet zo moeilijk moet doen.

Julie Kagawa Schaduw van de vos 17. Wauw, maar wil het wel geheim houden in ruil voor wat tijd en complimentjes over hem naar cheerleader en een vriendin van Simon genaamd Abby.

KIES EEN WINKEL

Volgens Simon en Blue zou iedereen uit de kast moeten komen. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. In plaats daarvan leert hij het beter te begrijpen. Er is een onafhankelijke webredactie die bestaat uit enkele iets oudere leesgekken maar vooral uit jongeren tussen de 15 en 25 jaar.

Niet alleen heeft Becky Albertalli haar hart en ziel in het verhaal gelegd, dat overduidelijk met veel plezier is geschreven, waardoor je heel snel het boek uitleest. Dit is het verhaal van de 16 jarige Simon Spier, hij weet dat hij op jongens valt maar durft niet uit de kast te komen. Daarbij wil je als lezer heel graag weten wie Blue is, en er zijn dagelijks gratis Alpenshows.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws