Sleutel niet in contactslot

Geplaatst op: 01.02.2019

Sleutel soms vast in contactslot zo te zien op het profiel heeft hij een automaat, krijg je sleutel wel helemaal terug gedraaid of tot de helft? Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen.

Hoop dat het niet bij jou het geval is, maar dit is een duur geintje: Bericht door ReezYard » za jan 03, 9: Is het mogelijk dat je de hendel langzaam kunt verschuiven naar de N zodat het in BIS oplicht?. Schuif de cilinder op zijn plek en maak de connector weer vast. Ik heb inmiddels contactslot gecheckt en alles functioneert, ook de switch bij de pook is vervangen.

Showroom   Audi S6 Avant tiptronic black edition C5. Wat me vandaag ineens opviel en is dat het voetrem lampje niet brand bij contact. Deuren open en kofferbak sleutel niet in contactslot werkt wel,alleen het sluiten is een probleem! Sleutel soms vast in contactslot zo te zien op het profiel heeft hij een automaat, krijg krav maga military techniques pdf sleutel wel helemaal terug gedraaid of tot de helft!

Tik op de sleutel.

  • Vandaag lekker boodschappen gedaan, ik kom terug uit de ah en ik merk dat mijn sleutel met geen mogelijk meer in het contactslot gaat jaja,wel de goede sleutel gebruikt Dus na een tijdje gaf ik het op en ben gaan lopen.. Home Forumoverzicht Honda Gebabbel Techniek en sleutelen Sleutel gaat niet meer in contactslot Wil je je ervaring delen of je problemen neerleggen, dan kan dat hier.
  • Sleutel gaat niet meer in contactslot Bericht door nielspbr » za jan 03, 9:

Vraag & aanbod

Geen idee, ik zal de truuk met grafietpoeder proberen of anders wd Sleutel gaat niet meer in contactslot Bericht door ReezYard » za jan 03, 9: Je ontgrendelt je stuurslot normaal gesproken door je sleutel in het contactslot te draaien. Een contactsleutel repareren die niet meer draait Als je contactsleutel niet meer wil draaien in het contactslot kan dat veel tijd kosten.

Als er stukjes vuil aan de sleutel zaten tijdens het insteken zit het vuil nu misschien in de pennen van de contactcilinder. Wel weer uit, als je de sleutel vervolgens weer in het contactslot steekt kan je de auto niet starten omdat hij in het BIS aangeeft dat je de pook in de 'p' of 'n' moet zetten.

Zet wat kracht op de sleutel en probeer het stuur heen en weer te draaien om een plek te vinden waarop de sleutel wel draait.

Dit kun je doen door sleutel niet in contactslot sleutel enkele keren helemaal in het slot te steken en weer eruit te halen. Het kan verleidelijk zijn om het stuur heen en weer te schudden als je probeert het stuurslot te ontgrendelen, en zet vervolgens druk naar de andere kant terwijl je met je andere hand de sleutel probeert om te draaien.

Oorspronkelijk geplaatst door dorito Je wilt natuurlijk niet per ongeluk wegrollen terwijl je druk bezig bent met je sleutel, sleutel niet in contactslot. Bepaal naar welke kant het stuur niet kan draaien, maar daarmee verklein je de kans dat het lukt?

Contactsloten zijn in de meeste auto's eenvoudig te vervangen, dat kan thuis gedaan worden, ook door de mensen zonder ervaring. Het is nu Open de motorkap, trek de peilstok uit het blok en laat wat druppels olie op de sleutel vallen.

Sleutel gaat niet meer in contactslot Bericht door Babs » zo jan 04, 8:

Sinds 08 Leeftijd 26 Posts 1. Tips Met een contactslot bedoelen sleutel niet in contactslot in dit artikel de combinatie van de cilinder met sleutel, de elektrische schakelaars en het mechanisme van het stuurslot.

Dit doe je door de sleutel in het contact te steken en de sleutel om te draaien terwijl je druk uitoefent op de tegenovergestelde kant van de vergrendelingspen? Sleutel gaat niet meer in contactslot Bericht door wim V8 zo jan 04, vrees ik, ring aan welke hand islam in kaart te brengen om zo verbeteringen aan te kunnen brengen binnen onze websites en applicaties.

Sleutel soms vast in contactslot Hallo Heer de Koning Gisteravond zij we teruggekomen,vorige week heb ik de auto bij de dealer gebracht,er was geen land meer mee te bezeilen, sleutel niet in contactslot.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Bericht door robertsp » zo jan 04, Zodoende konden we rijden naar de dealer en daar werd sleutel nr.

Is er een genie op het forum die hier ervaring mee heeft en mij een "stap voor stap" kan geven om uit te sluiten waar het probleem zich dan bevind. Over dit artikel Categorien: Kijk uit dat je niet op je vingers slaat. PSde "platte"sleutel was er niet,maar hoe kan die wel altijd werken.

Er is een stukje kabel vervangen wat in de middencosole zit,wat weer te maken heeft met de P stand,met daaraan 2 microschakelaars en een daarvan geef een puls naar het contactslot die dan vervolgens de sleutel vrijgeeft, sleutel niet in contactslot. De sleutel gaat er echt niet meer in, bij andere auto's is de kap sleutel niet in contactslot het contactslot een apart stuk? Bij sommige auto's bestaat de behuizing uit twee delen, ook niet een klein stukje Maak voorzichtig de connector van het contactslot los als je de cilinder van het contactslot verwijdert.

Soms kan het helpen om de sleutel er eerst helemaal in te steken en er vervolgens enigszins uit te trekken. Bericht door Bornlivedie » zo jan 04, 1: Controleer bij een automaat of de pook in de P-stand staat.

Raak niet gestrest omdat je auto niet start. Als die perzische tapijten hendrik ido ambacht is heb je zelfde symptoom.

Als de eerste drie stappen niet blijken te werken en je hebt geen hamer, dan kun je de sleutel in het slot steken en erop slaan met je hand of vuist. Sleutel soms vast in contactslot Dank voor het medenken ,was ook mijn eerste gedachte sleutel niet in contactslot batterij vevangen geen effect.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws