Boekenlegger muis haken gratis patroon

Geplaatst op: 15.03.2019

Kan iemand mij hier bij helpen? Verders een leuk muisje hoor! Heel hartelijk bedankt voor het patroon!

Naai het hoedje je vast op het hoofdje en maak met een stukje lint een strikje om zijn nekje. Alleen vinden ze hem hier thuis een beetje te echt lijken, haha. Het is een patroon dat helaas alleen in het Frans verkrijgbaar is. Ik heb Pita al verschillende keren gemaakt, in allerlei kleuren en mét kleertjes die ikzelf verzonnen heb En is het misschien mogelijk dat je voor mij een engels patroon van een pandabeer vertaald? Als je Pita op internet zet je blog, site of forum , zet er dan even de link van het patroon bij.

Merci beaucoup pour ce super tuto de la boekenlegger muis haken gratis patroon souris Pita. Zie maar;- Hieronder heb ik beschreven op welke plekken ik de delen vastgezet heb. Het ontbreekt me soms aan tijd, maar ik ga hem zeker in de toekomst eens proberen.

Wordt volger zie hiernaast, rechts, the more he has for his own. Let hierbij op de de verkeerde kanten naar binnen zitten.

Als je je werk voor je houd heb je roze voor je en de grijze aan de achterkant.
  • I want to crochet it.
  • Wat een super leuk en lief muisje, heb hem inmiddels ook gemaakt en een foto geplaatst op facebook in haken en haakpatronen Bedankt voor het patroon!!!

Handmade bookmarks

Gratis haakpatroontje op het Nederlandse Sugarframe. Dank je voor je duidelijke uitleg, ik heb hem op mijn facebookpagina gezet met een linkje naar je blog. Jouw patroon is hartstikke leuk hiervoor.

Hallo, Ook mijn Pita is klaar. En wordt gehaakt met restjes wol en garen die bestemd zijn voor haaknaald 2. Bedankt voor je leuke, duidelijke patronen! Haak zo'n schatje voor je kindje of kleinkindje, buurkindje, neefje of nichtje!

Het bljft een leuk patroon, dit doe je door het draadje onder de eerste steek te leggen en dan gewoon verder te haken, boekenlegger muis haken gratis patroon, geweldig dat we dit gratis kunnen downloaden.

Groeties En alvast bedank. Gebruik een draadje om bij te houden wanneer je klaar bent met de toer, hoeft dat voortaan niet permanent te zijn?

Loes van Freubelweb

Begin nu met grijs, haak hetzelfde zoals je net gedaan hebt. Gratis haakpatroontje op het Nederlandse Sugarframe. Naai het oortje op de kop. Engels Een grappige Gecko boekenlegger.

Misschien moet je wel het nummer van je haaknaald aanpassen aan het materiaal! Geek with a hook Taal: La Fee Crochette Taal:.

Gratis haakpatroon vlinder Galaxy   Gehaakt met haaknaald nr 3 De toeren haak je achter elkaar door.

Corner bookmarks

Alleen vinden ze hem hier thuis een beetje te echt lijken, haha. Eenmaal rond, kom je het draadje weer tegen en weet je dat wanneer je je naald in de opening steekt waar het draadje zit Om de 1 of andere rede Wat een live Pita muis zeg!!

Have you a translation in english,please?

Deze muis heb ik gemaakt met zpagetti. Let op, Ik heb vandaag dankbaar gebruik gemaakt van jouw patroon. Hey Boekenlegger muis haken gratis patroon Karwietje, die je kunt gebruiken ale boekenlegger. Engels Leuk olifantje, vraagje. Dank je wel hoor!! Als je bijvoorbeeld het bloemhart een andere kleur geeft dan de bloemblaadjes en het bandje nog een andere kleur, dan krijg je een heel ander effect.

Hoi, veiligheidsoogjes plaats je tussen de 9de en 10de toer, Sym.

Eenmaal rond, kom je het draadje weer tegen en weet je dat wanneer je je naald in de opening steekt waar het draadje zit Geweldig, wat een supermuis! Ontzettend bedankt voor het patroon.

Foto's staan op m'n blog? Toen zij twee jaar was zei ze: De teckel is in elke kleur te maken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws