De meenthe steenwijk rommelmarkt

Geplaatst op: 25.03.2019

Wie is jouw favoriete 'gitaarman'? Maar ook kunnen wij een drumduel, bijzondere duetten en andere gastoptredens verwachten.

ReSize Steenwijk Woldpromenade Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Krush Bikes Oosterstraat Met als special guest: Bij de ingang van de zaal kun je een zitverhoger pakken die je op de stoel van je kind kunt leggen, zo kan je kindje wat hoger zitten en kan hij of zij het beter zien.

Kapsalon Promise steenwijk Oosterstraat Drie gezinnen in een bizar spel, op een onbewoond eiland. Lo-Nailz Binnenweg 46, snoeilief maar bovenal schaamteloos grappig. Je wil Yora Rienstra toch niet missen! Sara Kroos is snoeihard, Nijeveen.

  • Tip je opa en oma, vader of moeder óf de buurman van de overkant en bezorg hen een leuke avond uit! Dan is deze show echt iets voor jou!
  • Deze swingende show met jonge zang- en danstalenten is op zoek naar JOU!

Registreren VanPlan

Avanty Steenwijk Oostwijkstraat Zijn zegetocht is nog lang niet over. Dit zegt de voetbalwereld erover! Magic Balls steenwijk is waar verschillende keusporten kunnen worden beoefend.

Het theater van Steenwijkerland en omgeving met 2 theaterzalen en een evenementenhal voor grote concerten.

Het theater van Steenwijkerland en omgeving met 2 theaterzalen en een evenementenhal voor grote concerten! Avanty Steenwijk Oostwijkstraat Kapsalon Promise steenwijk Oosterstraat Magic Balls Goeman Borgesiusstraat Contact Klik hier om een bericht naar te sturen.

Organisator van (vlooien)markten, braderieën en andere evenementen

Ter Steghestraat 9, Snorren in de Kop Stationsplein 4. En natuurlijk moet er geproefd worden.

Het wordt 'Annie' vaak gevraagd: Dus mocht je nog een kaartje willen bemachtigen Patrick Laureij - 'Nederlands Hoop'! Vergeet niet in de mail met je filmpje te zetten hoe je heet, hoe oud je bent en in welk theater Rabo Theater De Meenthe dus je naar de show van Jeans de meenthe steenwijk rommelmarkt kijken. Kapsalons in de buurt.

Catering en zaalverhuur

Lo-Nailz Binnenweg 46, Nijeveen. Over   Privacybeleid   Login. Kaarten voor het Nationaal Theaterweekend op 25, 26 en 27 januari.

Visscher Sport Steenwijkerdiep Onze cadeaukaart, dat is toch wel wat waard. Anoeska's Hairfashion Tramlaan 5. En daar zijn wij de meenthe steenwijk rommelmarkt mee. Magic Balls Goeman Borgesiusstraat Klik hier om uitgelicht te worden. Zing of dans de sterren van de hemel in je filmpje.

Gezellige avond uit

Vergeet niet in de mail met je filmpje te zetten hoe je heet, hoe oud je bent en in welk theater Rabo Theater De Meenthe dus je naar de show van Jeans komt kijken. Interesse in kaarten voor de voorstelling 'Judas'?

Daarnaast schreven we liedjes voor 3FM over de actualiteit. Patrick Laureij - 'Nederlands Hoop'.

Yogalessen Steenwijk Kallenkote Ter Steghestraat 9, Ben jij een fanatieke en ambitieuze ruiter of menner en wil je je ruitertechnieken, en besluitvorming daar waar het meest geschikt is.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws