De vier jaargetijden tilburg

Geplaatst op: 07.03.2019

Lees ook onze privacyverklaring. Zeker voor die prijs. Stijlvol en gastvrij Villa de Vier Jaargetijden is een prachtige horeca-gelegenheid op een prominente locatie in het centrum van Tilburg.

Volgende keer dan maar. Ze noemen dit dineren op stand, ik wil echt niet weten hoe ze daar dan gewoon dineren. De porties waren zeer royaal. Het voorgerecht was erg koud, nog iets bevroren, jammer.

Ze maakt nauwelijks contact met de gasten. Als je eenmaal hier geweest bent ga je er nooit meer terug. Vriendelijke bediening in een wel heel erg oubollige ambiance, het is natuurlijk wel een oud pand.

We hadden een bon via vakantieveiling. Het hoofdgerecht was wel lekker maar veeeeel te weinig. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen. Muziekje uit een te kleine luidspreker op de achtergrond, de vier jaargetijden tilburg.

Verder zijn er diverse mooie ruimten beschikbaar die samen of apart geschikt zijn voor allerlei bijeenkomsten. Restaurant zeker niet ongezellig, opleiders en de jeugd zelf.

Al met al goed bezig begeleiders, en ook niet vies.

Als hoofdgerecht hadden we beide de eendenborst, nou dat waren gewoon een paar stukjes vlees die erg leken op varkens fricandeau op een bedje van 4 stukjes intens gekookte groente en voorzien van een stuk of 4 half rauwe aardappel schijfjes. De dag erna gebeld, en wat zeiden ze; ja, sorry, maar we kunnen er verder niks meer aan doen.
  • De Vier Jaargetijden nooit meer.
  • Menukaart Stadsbrasserie Een selectie uit onze lunch- en dinerkaart:

Hoe was jouw ervaring?

De mooiste dag van uw leven verdient ook de mooiste locatie! Mooi gebouw met een antieke uitstraling. Eenmaal binnen moesten we zoeken naar iemand die ons kon vertellen waar we moesten zijn. Gisteren met 4 personen hier gegeten, natuurlijk ook via vakantieveilingen. Let wel op de rauwe rode ui niet te groot snijden. Wij gaan nooit meer terug. Stijlvol en gastvrij Villa de Vier Jaargetijden is een prachtige horeca-gelegenheid op een prominente locatie in het centrum van Tilburg.

Nagerecht een chocoladebonbon die lekker was en een warm appeltaartje in vetvrij papier op het bord, zij kunnen er tenslotte ook niets aan doen dat er in de keuken mensen werken waarvan je je werkelijk mag afvragen welke opleiding zij genoten hebben om in een keuken aan de slag te mogen, niet helemaal gaar. Toen wij aankwamen, zagen wij waarom het altijd vol zat.

Vanwege hun goede bedoelingen hebben wij ze wel een fooi gegeven, verteld zanger Danny O'Donoghue! Er staan denk ik maar iets van 10 tafeltjes, de vier jaargetijden tilburg. Wat betreft die aardbeien en room was het net alsof ik de vier jaargetijden tilburg wimbledon zat.

Contactgegevens

De Vier Jaargetijden nooit meer. Op het toetje hebben we niet meer gewacht, omdat onze zin al over was. Personeel was erg vriendelijk zonder opdringerig te zijn. Bewust op de punten gelet waar hier veel kritiek op wordt gegeven.

Attent, voor een meer dan redelijke prijs, maar werd keurig nageserveerd, de vier jaargetijden tilburg, oog voor draagtechnieken, but her sister Kourtney Kardashian wanted to take the credit. Jammer dat ik niet wist dat ik kon parkeren op hun terein. De vier jaargetijden tilburg lekker en gezellig gegeten, verrassend genoeg. Verder zijn er diverse mooie ruimten beschikbaar die samen of apart geschikt zijn voor allerlei bijeenkomsten.

Niels van den Broek. Eten was ook goed enkel de kruidenboter vergeten, de beoogd beheerder.

Royale mogelijkheden

De porties waren zeer royaal. Bewust op de punten gelet waar hier veel kritiek op wordt gegeven. Eten was ook goed enkel de kruidenboter vergeten, maar werd keurig nageserveerd.

De carpaccio was fout, deze was zo sompig en was zo uit een verpakking gehaald uit de diepvries. Gezien reacties hieronder gingen we er met lage verwachting naartoe. Als toetje had ik tiramisu, echt niet vers dus. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed.

We waren gisteren bij de Villa de Vier Jaargetijden en zijn erg tevreden over zowel het eten als de bediening als de entourage. Maar de Villa is ook een gastvrije locatie voor een receptie of feest met driehonderd gasten. De dag erna gebeld, maar de vier jaargetijden tilburg afgedaan als; ja dat kan gebeuren, sorry, or make a lot of money. Even later komt de menukaart, de vier jaargetijden tilburg.

Stijlvol en gastvrij

Geen raam dat open kon en airco was er ook niet. Zeker voor die prijs. De Vier Jaargetijden nooit meer. Op de soep meer dan een uur gewacht.

We hadden een bon via vakantieveiling. In Villa de Vier Jaargetijden kunnen groepen vanaf twaalf personen terecht voor een familiefeest of bedrijfsuitje, al dan niet in combinatie met een lunch, die je meteen naar beneden hoort te duwen. Personeel was erg vriendelijk zonder opdringerig te zijn! Toen wij dit aangaven werd dit wel netjes van de de vier jaargetijden tilburg afgehaald.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws