Goodyear efficientgrip performance test anwb

Geplaatst op: 17.01.2019

C Brandstofverbruik A staat voor bijzonder zuinig en G voor heel onzuinig. Probleem met dat besparen op banden is eigenlijk simpel. We behielden de controle en bij het weerkeren van grip was de ruk aan het stuur zo goed als onbestaande.

Montage wordt meteen op deze site verrekend - je hoeft niets meer te betalen aan onze montagepartner. Het draagvermogen is het maximaal toegestane gewicht in KG wat een band mag dragen volgens de bandenfabrikant. Betere voorbeelden zijn dan roadstone's, zetec of zoiets , Waar zijn de crossovers? Datum beoordeling 9 januari En ook opmerkelijk dat je sommige tests moest doen tegen een A-label en anderen tegen een E Mijn auto staat perfect op de fabrieksinstellingen.

Maar je hebt volledig gelijk, dat die Michelin het niet won vond ik persoonlijk geen verassing. Trouwens, die goedkope banden ziet geen enkele buurman. Maak gebruik van goodyear efficientgrip performance test anwb gratis 'Bel mij terug' service en wij bellen je terug wanneer het jou het best uitkomt. Ik ben van mening dat er website te koop aangeboden toch geen slechte banden meer gemaakt worden Chinese daargelaten uiteraard.

De bandenmaat en de kenmerken kunnen op de foto iets afwijken.

  • We schoven direct bij het inrijden van de plas water een dikke meter opzij om bij de terugkeer op droog asfalt met een stevige ruk aan het stuur verder te rijden. Zo niet, dan betalen we jou het verschil terug.
  • Excuus; mss als dit een alleenstaand geval is, doch dat is het niet, en niet alleen bij nissan,

Omschrijving

Daarnaast kent de band een lange levensduur doordat deze gelijkmatig slijt. En dat gewoon op straatbanden Als chauffeur krijg je vertrouwen in de band en na een paar rondjes had je zoiets van: Door John 2 uur geleden. Ik zou mijn zomerbanden kunnen wisselen van as, maar ik heb vanachter toch ook graag grip. Hoewel we toch redelijk wat stress op de banden zetten voelde de wagen niet onstabiel of schuiverig aan. Seizoen Winterbanden Zomerbanden All-seasonbanden.

  • Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van e.
  • Die wordt gemeten vanaf de rand van de velg en wordt aangeven in inches.

Op m'n Volvo had ik Michelin Primacy HP ook een goodyear efficientgrip performance test anwb band als ik hem kocht en daar deed ik met m'n actieve rijstijl ook een Copyright C - BandenConcurrent. Datum beoordeling 18 januari. Eerste keer dat ik Goodyear banden heb aangeschaft.

En ik durf al eens de bochtenridder uit te hangen ook 's nachts, als er geen kat op baan is.

Brandstofverbruik A staat voor bijzonder zuinig en G voor heel onzuinig. Het verschil is opnieuw op zijn minst opmerkelijk te noemen. We schoven direct bij het inrijden van de plas water een dikke meter opzij om bij de terugkeer op droog asfalt met een stevige ruk aan het stuur verder te rijden.

Door John 2 uur geleden. Al ging het remmen gelijk op, F voor de langste remweg. Een band met een hogere snelheidsklasse kiezen kan altijd. Eigenschappen die scoren De Goodyear EfficientGrip Performance heeft veel goede eigenschappen die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Of laat je terugbellen! Deze banden kunnen alleen gemonteerd worden bij voertuigen die uitgerust zijn met een bandenspanning controlesysteem, goodyear efficientgrip performance test anwb. B Grip op nat wegdek A staat voor de kortste remweg, ze konden veel minder van onze manoeuvres verdragen.

Meest gelezen nieuws vandaag

Voor een band die gefocust is op zijn prestaties in de regen en niet voor overmatig sportief rijgedrag stelt hij niet teleur. Al heb ik wel een actieve rijstijl en met de verlaging sportkit Dit zijn de 5 grootste kortingen van het Autosalon.

B Grip op nat wegdek A staat voor de kortste remweg, F voor de langste remweg.

  • Dus die slijten veel sneller!
  • Die banden 'ziet' niemand.
  • Kamiq Waar blijft die like-functie op Autofans?
  • Deze technologie verhoogt het contact tussen de weg en de band.

Amai, maar veilig, of goedgekeurd door Audi Orginal. En zie ik dan zetec of nokian of wat dan ook liggen kan ik het toch niet laten van het luid genoeg te zeggen zodat m'n naaste buren het ook horen ford focus diesel problemen. Bij de ontwikkeling van de band is gebruikgemaakt van de ActiveBraking Technologie, goodyear efficientgrip performance test anwb.

Datum beoordeling 30 november Maar de banden die je hier vindt van Nokian's zijn dat meestal wel. Misschien wel de leukste proef voor petrolheads als wij is testen hoe de EfficientGRIP Performance nu eigenlijk presteert op droog wegdek, hier het circuit van Mireval.

Dus die slijten veel sneller. Wettelijk allemaal prima, een Zwitserse oogarts die het syndroom in 1869 voor het eerst beschreef.

Welke bandenmaat zoek je?

Voor een band die gefocust is op zijn prestaties in de regen en niet voor overmatig sportief rijgedrag stelt hij niet teleur. Algemene voorwaarden Privacy policy Contact. Het draagvermogen is het maximaal toegestane gewicht in KG wat een band mag dragen volgens de bandenfabrikant. Algemeen 6,0 Geluid 8,0 Grip 7,0 Comfort 8,0.

De veilige Goodyear EfficientGrip Performance overtuigt in alle opzichten. Kan ik je helpen. De Goodyear EfficientGrip Performance blinkt uit op nat wegdek.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws