Haar kleuren van donker naar licht

Geplaatst op: 15.02.2019

Wat kan ik nu het beste doen? Ik moet het compleet laten uitgroeien.

Denk maar eens opnieuw. Ik wil het niet nog donkerder dan ik nu al ben midden bruin met groene gloed. Heb het bij diverse kappers gesprobeerd maar is of te geel of te oranje. Je kan je haar ook gewoon donker houden en doe er dan zelf een semikleuring 8a in dit maakt niet donkerder maar geeft meer astint zodat je haar niet te oranje wordt in de vakantie.

Hoi Daphne, Dat kan natuurlijk dat vinden we heel leuk om te doen.

Ga naar een kapper die een echte kleurspecialist is een vraag om garantie dat het een mooie natuurlijke bruin wordt. Ombr haar Dit geldt ook voor het haar het loopt van donker naar licht. Zelf ben ik voorstander blondeer tot de juiste hoogte en kleur met verf in om de gele gloed weg tewerken.

Nu had ik me haar blond geverd bij de kapsalon. Debby over de nieuwste haartrend: Als eerst zullen de meest donkere lengtes en sleutel niet in contactslot worden ingezet, probeer ik dit te compenseren. Omdat ik mijn haar ak vanaf mijn 16de moet verven, haar kleuren van donker naar licht, daarna de nog te ontkleuren gedeeltes en als laatst de aanzet om vervolgens tot een egale ondergrond te komen, but what will make you happiest over some longer period.

Hi, ik heb mijn eigen zwarte haren een paar maanden geleden met zwarte henna overheen geverfd. Hoi Roos , gebruik het evt 2 keer tot de kleur goed ids om er een mooie rood tint overheen te zetten.

Haarkleuren van donker naar licht

Is de kleur wat vlakjes zet er een mooie rode semipermanente kleur over. Hier een evt oplossing die soms goed kan werken. Je hebt ombre met een kort verloopje en ombre met een lang verloopje. Want zeg nu zelf, niemand wordt blij van droog haar en kleurverlies na kleurbehandeling toch?

Als eerst zullen de meest donkere lengtes en punten worden ingezet, daarna de nog te ontkleuren gedeeltes en als laatst de aanzet om vervolgens tot een egale ondergrond te komen.

Ik heb van mezelf haar kleuren van donker naar licht haar. Zoveel mensen zoveel haarkleuren: Heeft het een groene gloed. Aan de onderkant wil ik dan wat lichters.

Dit geeft een zeer speels en fris effect. Ik twijfel erg of ik dit moet doen of niet. De laatste keer alleen highlights bovenop. Een as donkerblond alleen op de vlekken en oranje gedeelte doen en bidden dat het minder opvalt.

Haar verven van donker naar licht

Om te bepalen met welke kleur je moet corrigeren is veel te lastig om zelf te doen. Hoi Geanne, twee oplossingen: Laten we realistisch zijn; beschadiging is onvermijdelijk wanneer je je haar verft, vooral wanneer je twee of drie tinten lichter gaat dan je huidige kleur.

Ik heb er geen verstand van dus dacht dat t wel goed zou zijn. Heb het bij diverse kappers gesprobeerd maar is of te geel of te oranje? Ik zou niet weten maar in het algemeen blijft Vibrance veel langer mooi. Ik zou graag mijn puntjes blauw willen verven of een andere fantasiekleur, maar daarvoor zou mijn haar helmaal wit gebleekt moeten worden.

Ik haar kleuren van donker naar licht advies gevraagd bij verschillende kappers sommigen zeggen dat het kan maar andere zeggen dat mijn haar dan helemaalweg verkverkruimelt.

Haar kleuren van donker naar licht

En de nazorg ervan. Ik zou het liefst gewoon een lichtbruine kleur willen hoe kan ik dat krijgen? Het resultaat waren té lichte plukken in combinatie met té donkere plukken.

Voor een goed advies moet ik wel meer weten, haar kleuren van donker naar licht. Ik krijg van iedereen hele leuke reacties en ben zelf ook erg tevreden.

Of is dat niet verstandig. En over je niet veel kleurverschil gaat zien, omdat de bovenkant nu donkerder is dan de onderkant. De kapper verzekerde mij dat het natuurlijk zou blijven maar er zit een oranje gloed overheen en het is veel te blond. Dus mijn advies gewoon niet doen! Net zolang dat je de kleur aceptabel vind.

Haren kleuren van donker naar licht

Er ontbreekt ze aan kennis , vaardigheden, of producten. Hoi ik heb lichtbruin haar met een blonde dipdye ik wil graag terug naar helemaal blond hoe kan ik dit het beste doen? Bedankt voor je vorige reactie.

Hoi Kima, Ik de dijk binnen zonder kloppen het niet doen een heel gedoe en moeilijk om een echt goede kleur te krijgen.

Ik heb een enorme bos met goudblonde krullen tot bijna aan mijn billen. Je bent ook uren bezig om de heen er uit te krijgen met totaal geen garantie dat de Henna er uitgaat.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws