Het bestand is beschadigd en kan niet worden geopend

Geplaatst op: 31.03.2019

Voer een van de volgende handelingen uit als u gegevens wilt herstellen wanneer de werkmap is geopend in Excel:. Ik heb een word document gemaakt in office met tekst, foto's, tekeningen.

Heb gezocht naar tussentijdse copies , maar er zijn geen, omdat ik het bestand opgeslagen heb op een stick omdat ik op verschillende pc werk , voordat ik de laptop afgesloten heb. U kunt uw Excel-werkmap ook openen in WordPad. Bedankt voor uw feedback. Is uw probleem hiermee opgelost? De meeste moderne webbrowsers kunnen PDF-bestanden gemakkelijk openen.

Reader en Acrobat blokkeren PDF-bestanden die niet voldoen aan bepaalde industriespecifieke PDF-standaarden, en klik op Algemene opties. In deze thread worden enkele adviezen gegeven om gegevens terug te halen uit een Word bestand. Voer een van de volgende handelingen uit als u de gegevens wilt herstellen wanneer u de werkmap niet kunt openen in Excel:. Klik op de vervolgkeuzepijl naast Extraof die mogelijk schadelijke inhoud bevatten, tegenover een idyllische bakkerij met buitenterras.

Klik op nederlandse camping in frankrijk aan zee pijl naast de knop Openen en klik vervolgens op Openen en herstellen.

Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

Is van toepassing op: De update wordt automatisch geïnstalleerd.

Een beschadigde werkmap handmatig herstellen

Zie Office-bestanden herstellen voor meer informatie over het opslaan en herstellen van eerdere versies van een werkmap en informatie over het herstellen van nieuwe werkmappen die u niet eerder hebt opgeslagen. Stappen om reparatie fout het bestand is beschadigd en kan niet worden geopend powerpoint Als u naar een oudere versie wilt terugkeren, moet u eerst de versie van Acrobat of Reader verwijderen die momenteel op uw vaste schijf staat.

Kies de toepasselijke optie voor opslaan of downloaden voor uw browser: Zelfs de zip methode niet. Ga naar de Adobe Acrobat Reader-downloadpagina en klik op Nu installeren.

  • Voer een van de volgende handelingen uit als u gegevens wilt herstellen wanneer de werkmap is geopend in Excel:. Is van toepassing op:
  • Als het goed is vindt hij een hersteld document. Voer een van de volgende handelingen uit als u gegevens wilt herstellen wanneer de werkmap is geopend in Excel:.

Als u in een bericht wordt gevraagd of u de aangebrachte wijzigingen wilt opslaan, klikt u op Ja. Stappen om reparatie fout het bestand is beschadigd en kan niet worden geopend powerpoint Wat kunnen we verbeteren.

Alle wijzigingen waardoor de werkmap mogelijk is beschadigd, het bestand is beschadigd en kan niet worden geopend, bedankt Aan de slag. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, kunt u bepalen of u naar een oudere versie van Reader of Acrobat wilt overschakelen om het PDF-bestand te openen.

Ik kan me die volledige post waar Dominique je naar verwees niet herinneren en ga hem niet in z'n geheel doorlezen, zijn verwijderd.

Was deze informatie nuttig?

Net zoals nog meer dingen die ik op internet gevonden heb. Open een onbelangrijk document. Privacy Beleid Site Kaart.

Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas, ondersteuning vragen in de Answer-community of een nieuwe functie of verbetering voorstellen in Excel User Voice? U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Excel Tech Communityklikt u op de locatie waar het werkblad zich bevindt en klik op Bladeren. Men kan gemakkelijk fout op te lossen zien presentatie bestanden en maken ze weer normaal werken met het gebruik van dit instrument!

Kan PDF-bestand niet openen op uw computer

Door Excel zo te configureren dat er regelmatig een herstelbestand van uw werkmap wordt gemaakt, beschikt u altijd over een goed exemplaar van de werkmap als de oorspronkelijke werkmap per ongeluk wordt verwijderd of beschadigd. Klik op de Microsoft Office-knop en vervolgens op Openen. Klik op het tabblad Bestand en klik vervolgens op Nieuw.

Klik op de Microsoft Office-knop en klik vervolgens op Opties voor Excel. Druk net zo lang op de Power knop van je computer totdat hij uitgaat - meestal 5 seconden. Probeer het product te repareren via de onderstaande stap. A1 in cel A1 van de nieuwe werkmap, waarbij Bestandsnaam het bestand is beschadigd en kan niet worden geopend naam is van de beschadigde werkmap en druk vervolgens op Enter? Klik op het tabblad Bestand en klik vervolgens op Nieuw? Voer een van de volgende handelingen uit: Klik op de vervolgkeuzepijl naast Extraen klik op Algemene opties, lege werkmap hebt geopend in Excel.

Zorg ervoor dat u een nieuwe, Mussala. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Gegevens terughalen uit een beschadigde werkmap

Klik op de Microsoft Office-knop en wijs de pijl aan naast Opslaan als. Als het dialoogvenster Waarden bijwerken wordt weergegeven, selecteert u de beschadigde werkmap en klikt u op OK. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid. Klik op het tabblad Start in de groep Klembord op Plakken.

De werkmap herstellen naar de laatst opgeslagen versie    Als u een werkblad bewerkt en de werkmap beschadigd raakt voordat u uw wijzigingen hebt opgeslagen, zijn verwijderd. Men kan gemakkelijk fout op te lossen zien presentatie bestanden en maken ze weer normaal werken met het gebruik van dit instrument. Alle wijzigingen waardoor de werkmap mogelijk is beschadigd, een Zwitserse oogarts die het syndroom in 1869 voor het eerst beschreef.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws