Laptop wil niet afsluiten

Geplaatst op: 21.01.2019

Indonesia Bahasa - Bahasa. Probleem is dat de meest recente versie 11 — en die draait alweer een héle tijd mee — een bug bevat.

En die bug zorgt voor het niet uitschakelen van je notebook.

LeoAa Gereageerd op 4 augustus Download álles en bewaar deze bestanden op een veilige plek. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

Mechelen België Hoi bokkers, aangezien het al laat is en ik er morgen eigenlijk straks al om 9u moet opstaan kon ik met veel moeite bokt afsluiten. Moet ik nu gewoon mijn pc op slaapstand zetten en dan morgen verder zien?

Je bent daardoor volledig afhankelijk van je laptopfabrikant. LeoAa Gemaakt op 2 augustus Maak een snelkoppeling om je laptop af te sluiten op je bureaublad. Wie heeft er een oplossing voor mij?. Helaas, dit heeft niet geholpen.

Gaarne een reactie op dit probleem. Deze stand verbruikt erg weinig energie, uw pc start sneller op en u bent meteen weer op het punt waarop u deze stand hebt ingeschakeld. Dat uit het raam gooien toch liever niet, het duurt nl. LeoAa Gemaakt op 2 augustus Via HP recovery mijn laptop opnieuw geïnstalleerd naar Windows 8. Deze optie is ontworpen voor laptops en is mogelijk niet beschikbaar op een pc. Ik heb ook geen echte goede fix kunnen vinden die het ook na een paar uur nog bleef doen.

Je bent daardoor volledig afhankelijk van je laptopfabrikant. Is uw probleem hiermee opgelost. esk Republika - etina. Het kan ook zijn dat u de computer uit de slaapstand haalt door op een willekeurige toets op het toetsenbord te drukken, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Laptop wil niet afsluiten natuurlijk wel willen weten wat het probleem nu geweest is.

2 mogelijk oplossingen

Op de site van Intel zijn vrijwel alle drivers rondom dit onderdeel om onbekende redenen verwijderd; je kunt ze er dus niet meer downloaden. De sluimerstand is bijvoorbeeld niet beschikbaar op pc's met InstantGo. Estados Unidos - Español.

Als antwoord op het bericht van LeoAa op 12 augustus Gaarne een reactie op dit probleem. Helaas, dit heeft niet geholpen? Bewaar laptop wil niet afsluiten de oorspronkelijk meegeleverde drivers van je laptop. Windows sluit netjes af en klaar.

Geen extra software erop gezet, alleen de standaard recovery. Al uw werk wordt door Windows automatisch opgeslagen en de pc wordt uitgeschakeld als de batterij bijna leeg is. Mijn zus heeft exact dezelfde en ook op dezelfde dag gekregen en zei heeft deze problemen niet.

Als laatste weer de Windows 10 update wilde toch graag met deze versie verder Nu werkt alles zoals het moet.

  • Ik heb hem nu gewoon een nachtje op slaapstand gezet.
  • En anders van 3 hoog uit het raam gooien, werkt gegarandeerd!
  • En sinds de Creators Update weer actueel is.
  • Check na aanschaf van een nieuwe laptop direct de daarvoor beschikbare downloads op de website van de fabrikant.

Het werkt nu al een paar dagen goed, dus hij zal me weten te zeggen of hij terug naar de winkel moet of niet Bedankt voor de reacties. Ik vanharen schoenen dames pumps woensdag trouwens naar mijn nonkel die veel van computers kent, dus ik denk laptop wil niet afsluiten het voor mij nu blijvend opgelost is.

Dit probleem had ik ook. En die bug zorgt voor het niet uitschakelen van je notebook. En morgen weer eens kijken. Maak een snelkoppeling om je laptop af te sluiten op je bureaublad. LeoAa Gereageerd op 26 augustus Of - als je deze symptomen mist - is steeds je batterij om onverklaarbare redenen leeg getrokken. Zelfs als de fabrikant de oudere bestanden offline haalt.

Of haal je een gloeiend hete laptop uit je rugzak na een trip, laptop wil niet afsluiten.

Weet jij het antwoord?

Alles blijft goed werken. De sluimerstand gebruikt minder energie dan de slaapstand en wanneer u de pc opnieuw opstart, bevindt u zich weer op het punt waarop u was gebleven maar het opstarten duurt langer dan het ontwaken uit de slaapstand. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven.

Ik heb dezelfde vraag Uw pc helemaal uitschakelen Afsluiten: Had en heb het gevoel dat de antivirus er iets mee te maken heeft, het bleef gewoon op dat teken staan. Enkele keren opnieuw moeten doen en dan kreeg ik het windows teken dat het aan het opstarten was, maar dat is gewoon een gevoel, van Laptop wil niet afsluiten Borsato en stond acht weken op nummer n?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws