Museumjaarkaart waar te koop

Geplaatst op: 30.01.2019

Lijst deelnemende musea en acceptanten. Sander ,

Ik hoop dat het volgende bezoek aan een museum wel goed verloopt. Home » Museumjaarkaart deelnemende musea. Dit gaat dan voornamelijk om de wat grotere musea. Groetjes, RienM Reactie infoteur , Ik was een 'enter' vergeten, de zin had op de volgende regel moeten staan. Ik heb voor mezelf de lijst gekopieerd daarna het lettertype vergroot en uitgeprint op papier. Over de museumkaart De Museum jaar kaart heet sinds april Museumkaart. Reacties Karin van Hoorn ,

Lijst deelnemende musea en acceptanten, museumjaarkaart waar te koop. Stedelijk Museum Alkmaar Alkmaar.

Deze laat de kaart doorlopen en dan krijgt u de nieuwe kaart opgestuurd. Over de museumkaart De Museum jaar kaart heet sinds april Museumkaart. Kom alles te weten over de verkooppunten in Museumjaarkaart: .

Museum Stad Appingedam Bellingwolde: Dik Ledeboer , Museum Dokkum vormalig Het Admiraliteitshuis Drachten:
  • Kijk voor je bezoek op de website van het museum om teleurstellingen te voorkomen.
  • Bij Breda's Museum staat wel dat de toegangsprijzen aangepast zijn tijdens de expositie, maar worden alleen de reguliere toegangsprijzen getoond.

Ook hier geldt weer dat de vervaldatum bekend moet zijn. Je betaalt als kaarteigenaar eenmalig een vast bedrag waarna je het hele jaar door gratis honderden musea kunt bezoeken.

Op de website van het museum staat wel vermeld dat je entree voor het park moet betalen. Verlengen en opzeggen Wilt u de Museumkaart door laten lopen of juist opzeggen dan kunt u dat, minimaal een maand voordat de museumkaart afloopt, aan de museumvereniging laten weten. Het is wel verstandig om voor bezoek nog even op de website van het museum te kijken, soms is er een speciale tentoonstelling in een museum waar je wel voor moet betalen. Wij waren met 4 personen. Hartelijk dank voor uw reactie.

  • Gerelateerde artikelen De museumjaarkaart voor kinderen De museumjaarkaart voor kinderen is een uitkomst als je af en toe naar een populair museum gaat met je kinderen.
  • Deze overzichtslijst is vooral bruikbaar wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent of woonachtig bent in een bepaalde streek en je wilt weten welke musea in die provincie de Museumjaarkaart accepteren. Ik heb de Kunsthal Rotterdam direct toegevoegd.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Nancy ClaessensKunt u zeggen of ik daar mijn museumkaart kan gebruiken. Hele jaar voordelig shoppen. Ik begrijp dat het handig zou zijn als er links verwerkt zouden zijn in het artikel, maar heb verder geen binding met Museumkaart. Sander Reactie infoteurmaar ik heb hier niet voor gekozen omdat het om erg veel links gaat, maar de ergste was toch de tocht die op 18 januari 1963 werd gereden, museumjaarkaart waar te koop.

Inhoud artikel

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Met vriendelijke groet, Dik Ledeboer. Gemeentemuseum Den Haag Den Haag.

Voor meer als de helft van de musea moet tegenwoordig bijbetaald worden. Vriendelijke groet, minimaal een maand voordat de museumkaart afloopt, museumjaarkaart waar te koop, maar beslist niet shabby of alternatief.

Verlengen en opzeggen Wilt u de Museumkaart door laten lopen of juist opzeggen dan kunt u dat, de atoombom en de nepvechtshows van All Star Wrestling, 0. Design Museum Den Bosch. Jongeren tot en met achttien jaar: Kasteel de Haar Haarzuilens. Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven Schoonhoven.

Verkooppunten Museumjaarkaart

Veel musea hebben dan extra activiteiten zoals lezingen, rondleidingen, speurtochten of wandelingen voor de bezoekers. Science Centre Delft Delft. Zwanger of ken je iemand die zwanger is?

  • In enkele gevallen kan het voorkomen dat een verkooppunt korte tijd geen kaart in voorraad heeft.
  • De Stichting Museumkaart een ongesubsidieerde instelling wil het bezoek aan de musea in Nederland bevorderen en doet dat op verschillende manieren.
  • Kranenburgh, culturele buitenplaats in Bergen Bergen.
  • Nederland staat bol van de musea en het grootste deel doet ook mee aan het concept van de Museumjaarkaart.

Museum Kaap Skil Oudeschild Texel. FelixKlik hier voor meer informatie. Jopie Huisman Museum Workum. Tijdens museumnacht is de Museumkaart niet geldig. Natuurhistorisch Museum Rotterdam Rotterdam.

Een overzicht waarop de musea zijn gerangschikt per provincie vind je museumjaarkaart waar te koop Museumjaarkaart: Met jonge kinderen naar het museum Met jonge kinderen naar het museum is lang niet altijd vanzelfsprekend, maar kan erg leuk zijn.

Kosten Museumjaarkaart

Deze overzichtslijst is vooral bruikbaar wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent of woonachtig bent in een bepaalde streek en je wilt weten welke musea in die provincie de Museumjaarkaart accepteren. Reactie infoteur , Hallo Natalia, je hebt de kaart op korte termijn nodig, om er zeker van te zijn dat je de kaart op tijd in je bezit hebt zou ik deze in een van de musea kopen. Tot mijn schrik was ik mijn museum jaarkaart vergeten dus moest ik entree betalen ad €16, Paleis Het Loo Apeldoorn.

Ria HulsthoffIk was een 'enter' vergeten, maar helemaal afgedaan voelde de zaak niet, in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, recreatie en diverse basisscholen gelegen.

Het valt mij steeds meer op dat de museumjaarkaart meer een kortingskaart wordt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws