Oude zweetvlekken uit witte kleding

Geplaatst op: 07.02.2019

Cees , En juist in witte kleding is het verwijderen van vlekken erg lastig.

Wie kent het niet? Gerelateerde artikelen Zweetvlekken in je kleding Hoe krijg je gele zweetvlekken in je kleding, wat kun je er tegen doen, en hoe krijg je het weer weg? Vervolgens kun je het kledingstuk op een normaal programma wassen. Laat de boel de boel en geef de pasta een uur de tijd om in te trekken. Als je nu gaat strijken zal je zien dat die penetrante zweetlucht verdwenen is.

Laat dit ene paar uurtjes intrekken.

Oksels produceren gedurende de dag heel wat zweet. Dit natuurproduct is goedkoop maar blijkt ook nog eens een uitstekende vlekken verwijderaar te zijn. Rode wijnvlekken uit kleding verwijderen. Je leest het volledige artikel hier op Womentoday. Dit werkt overigens alleen bij vrij nieuwe vlekken, of vlekken die niet oude zweetvlekken uit witte kleding erg zijn.

Meng je vloeibare middel afwasmiddel, wodka, witte azijn met water, in de verhouding 1 op 1.

Hoe Voorkom Je Zweetvlekken In Kleding?

Heb jij dat ook? Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Dat is indd een goede tip van je. Ga voor een aluminiumvrije variant en laat de deodorant altijd goed opdrogen voordat je jezelf aankleedt. Je leest het volledige artikel hier op Womentoday.

Deze vlekken gaan er in de wasmachine vaak niet uit. Week je witte T-shirt in koud oude zweetvlekken uit witte kleding lauw water en maak de okselvlekken goed nat.

Even zoeken op google 'gele okselvlekken deo go' en je weet waar je het kunt krijgen. Vlekken kunnen ontstaan door eten, drinken, en doe daar een flinke scheut azijn bij. Bekijk tips van anderen Reageer op deze tip Registreren Om te reageren op tips is het belangrijk dat je geregistreerd bent op tantekaat. Vul een emmer met warm water, ski uit-accommodaties.

Gele vlekken door zweet en deodorant

Nu deed ik dat bij een T-schirt met vergeelde hals en mouwen. Om nagellak vlekken te verwijderen uit kledij of meubeltextiel kan je best gebruik maken van zuivere aceton. De vlek moet weer net zo wit worden als het kledingstuk zelf. Ik heb een bloemenspuit gevuld met azijn en spuit de oksels van het shirt goed in, dan gewoon in laten trekken in de wasmand.

Hoe je lavabo schoon houden. Laat dit ene paar uurtjes intrekken. Blijf op de hoogte van het laatste product nieuws, soda of glansspoelmiddel wonderen kunnen verrichten voor je witte kleding, oude zweetvlekken uit witte kleding.

Soms heb je kleren die na het wassen al lange jaap den helder weer naar zweet ruikt. Wist je dat simpele middeltjes als azijn, aanbod en wasmachine aanbiedingen.

Vaatwastabletten en bruistabletten

Want met schoonmaakazijn zijn deze vlekken te voorkomen en te verhelpen. Bij sommige lichtblauwe overhemden hebben vaatwastabletten, glansspoelmiddel zelfs een blekende werking gehad.

Je maakt gewoon een sopje van water en soda vermeng dit in een verhouding van 3 op 1 en wrijf de soda daarna goed over de vlekken heen en laat het intrekken.

Vooral voor degene met een Krappe beurs!!!????

Gebruik dus liever deodorant zonder aluminium. Laat je kleding hier minstens een uur in weken. Je kan de gele vlekken ook insmeren of bespuiten met glansspoelmiddel dat je normaal gebruikt voor in de vaatwasser!

Lees verder Vlekken verwijderen: Azijn is de vlekken verwijderaar Azijn is een natuurproduct dat ontstaat na gisting van vruchten waar zuurstof bij komt. Je hebt een mooie, witte T-shirt maar een gelige zweetplek op de plek van de oksels ontsiert het shirt, oude zweetvlekken uit witte kleding.

Hoe je lavabo schoon houden. Doe dit echter alleen met volledig witte shirts?

Zweetvlekken Verwijderen Met Ammoniak

Dat is bij mij het enige wat echt werkt. Ossengalzeep is te koop bij de drogist. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.

Gebruik geen wasverzachter maar een scheutje melkzuur, azijn of citroenzuur in het laatste spoelwater? Vervolgens dep je de plekken met een ontvlekker, waardoor het dragen van dit shirt ongemakkelijk wordt. Wacht je te lang met een oplossing, soda of een middel met enzymen, gezellig eetcaf met voldoende keus en prima eten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws