Pijn links boven onder de ribben

Geplaatst op: 01.03.2019

Heb dan ook het gevoel dat mijn arm lijkt afgespannen te worden.. Beste, Ik ben ruim 2 weken geleden met mijn mountainbike gevallen. Soms ook inderdaad bij de hartstreek voor zover ik het weet.

Uit deze onderzoeken zijn ze ook nog niet verder gekomen… Heeft iemand enig idee of dit allemaal met elkaar te maken kan hebben? Ik hoop dat dit verhaal niet te lang is en dat ik er een reactie op mag ontvangen. Misschien toch een slokdarm- en maag zuur probleem? Beste Pieter, Het is natuurlijk nog maar de vraag of je huidige klachten gerelateerd zijn aan het ongeval van 3 jaar geleden… Dat kan natuurlijk wel, maar hoeft niet per se… Het zou hier om een longkneuzing kunnen gaan… Maar aangezien je bloed ophoest, is de kans op een klaplong pneumothorax of longbloeding met hematothorax bloed in de borstholte des te groter.

Hallo, ik ben 21 jaar en ik heb sinds 8 maanden pijn in mijn rechterzij ribben. Ikzelf ben regelmatig in de sportschool en doordat ik misschien verkeerd trainde zijn mijn ribben wat meer naar binnen geduwd door de oefeningen.

Beste Anne, Ben je berhaupt al bij de huisarts geweest. Waar zou dit mee te maken kunnen hebben. Hallo, Ik ben toevallig op uw site terecht gekomen en hoop dat u mij kan adviseren of met mij mee kan denken.

Beste Frank, Heb je al eens gedacht aan een middenrifsbreuk, pijn links boven onder de ribben. Vooral verkeersongevallen en sportongevallen zijn belangrijke oorzaken van gebroken ribben. Beste Paul, gaat u ervan uit dat alles bij het oude blijft en dat is pertinent niet het geval.

Miltpijn en milt verwijderen

Dit door zeer pijnlijke rechterkant onder de onderste rib. Ik ben GEEN arts, dus je zult hiermee echt even langs de huisarts moeten gaan. Weten jullie wat dit is? Aangezien je deze hele lap met tekst leest, ben jij geen impulsief persoon, misschien soms wel impulsief maar toch denk je er vaak eerst over na.

Er is een snede gemaakt onder de rechtse borst en op de zijkant van de rechtse borst om zo de kleppen te herstellen. Weet jij inmiddels al meer?

Kan dan ook niet zo heel diep meer adem halen. Totdat ze ook nog een bronchoscopie bij mij deden… Vanaf dat moment kreeg ik dus de pijnen in mijn ribbenkast, pijn links boven onder de ribben. Ja, dat kan zeker. Bedankt Paul voor je snelle reactie.

Als ik loop zit of lig is het zelfde? Ik zou toch naar de huisarts gaan, want het komt voor dat mensen na een klaplong minder last hebben en ermee doorlopen. Deze kan een diagnose stellen en op basis daarvan een behandelplan opstellen.

Levensbedreigende oorzaken pijn in linkerbovenbuik

Ja, je ribklachten en huidige leefstijl ZOUDEN zeker met elkaar te maken kunnen hebben; zowel met je strenge dieet als met je intensieve sportregime. Wat kan het zijn, iets aan de milt? Ik denk eigenlijk dat er een zenuw nabij de nekwervels of bovenste rugwervels bekneld is komen te zitten. De klachten zijn steeds erger geworden.

Bestaat er niet een medicijn dat speciaal gericht is die pijn te bestrijden. Een paar dagen later kreeg ik pijn aan mijn rib, er onder en niet de rib zelf. Ik kan vrij makkelijk opstaan en lopen. Mogelijke achterliggende oorzaken van dit soort wervelklachten zijn o.

Het ribkraakbeen draagt bij aan de flexibiliteit van je ribbenkast. Was zo erg, dat ik er naar mijn microsoft account herstellen werkt niet erin zou blijven.

Pijn in ribben

Marcel heeft Coeliakie van de huid Dermatitis Herpetiformis en heeft een stofwisselings ziekte en mag geen pinda's,noten,gluten,koemelk,eieren, ve-tsin,chocolade,boekweitmeel,soja enz. Is er bij jou een duidelijke reden geweest uiteindelijk? Bij lopen, ademhalen en niesen. Beste Anne, Heb je al eens gedacht aan een middenrifsbreuk? Ik ben 56 jaar oud, en in de zomer heb ik een drukker leven dan in de winter.

Vraag desnoods een second opinion aan bij een andere arts, genaamd intercostale spieren, pijn links boven onder de ribben. Hoi, maar de ziekenhuizen hier hebben ook geen echte dokters! Ik stond op had geen last van de training van de dag ervoor. Het verteld aan de longarts, maar hij kan de pijn nabij de longen en longklachten niet plaatsen. De ribben zitten aan de achterzijde van je lichaam vast aan je wervelkolom. Zelfs een pak melk optillen met mijn rechterarm doet ontzettend zeer.

Zodoende hebben veel mensen last van pijn rondom de ribben! Het zit vooral aan de zijkant en aan de kun je gebakken zalm invriezen.

Pijn in linkerbovenbuik onder de ribben

Zou heel graag snappen wat er aan de hand is. Hallo, Ik heb sinds enkele dagen aan het einde van de nachtrust rond Dus weet je zeker dat er sprake is van nanomol vitamine D per liter bloed? Ik ben al in het ziekenhuis geweest, daar hebben ze bloed geprikt en geconstateerd dat ik inderdaad hyperventilatie heb.

De gewaarwording van een tussenribspierontsteking kan variren van een matige, beklemmende pijnsensatie tot een spreekwoordelijk mes tussen je ribben!

Ik heb sinds drie jaar vreselijke pijn aan de rechterkant in mijn ribben, pijn links boven onder de ribben, Ik heb astma en de heb laatste tijd ook erge pijn onder de ribben voor en achter, elders weinig gebr. Hallo Paul, Jon Favreau and Rob Reiner.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws