Samenvatting nederland denemarken vrouwen ek

Geplaatst op: 10.03.2019

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Meer nieuws Oranje handbaldames. In de zesde minuut stoomt Shanice van de Sanden aan de rechterkant op.

Rechtstreeks verslag van de tweede helft Oostenrijk - Spanje en nabeschouwing. Dat kwam na 28 minuten opnieuw tot uiting toen Martens zich knap vrij speelde en de Deense keepster Pedersen verraste. Staubli geeft de Deense spits Nadim geel na geklaag. Toggle navigation Uitzending Gemist. Hoewel er veel gescoord is, is het bij lange na nog niet de meest doelpuntrijke eindstrijd bij het EK voetbal voor vrouwen.

Rechtstreeks verslag van de tweede helft kwartfinale EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken en nabeschouwing.

Populaire Programmas Alle Programmas Zoeken. Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: In de groepsfase werd driemaal gewonnen. Rechtstreeks verslag van de tweede helft van de eerste halve finale tussen Denemarken en Samenvatting nederland denemarken vrouwen ek in Breda. Een grote kans voor spits Miedema. Pas na twintig minuten tekende Van de Donk voor het eerste gevaar met een schot van afstand dat over ging.

Ondertussen heeft aanvalster Van de Sanden een publiekswissel gekregen.

Haar schot in de korte hoek treft doel. Haar inzet werd door de Engelse keeper Siobhan Chamberlain uit de hoek gedoken. Programma Oranje handbaldames WK

De Denen komen met Nadim en Harder er een aantal keer vervaarlijk uit. Onder het mom 'never change a winning team' heeft bondscoach Sarina Wiegman gekozen voor dezelfde opstelling als in de halve finale tegen Engeland. Met een geplaatst schot in de rechterhoek verslaat ze de Deense keepster Petersen. Oostenrijk - Spanje Voorbeschouwing En 1ste Helft. Oostenrijk - Spanje 2de Helft En Nabeschouwing. In het strafschopgebied kapt Miedema haar tegenstander uit en schiet binnen.

  • De Deense spits duikt op voor het Nederlandse doel maar kan de voorzet vanaf de rechterkant niet binnenwerken.
  • Ondertussen is aan Deense zijde ook gewisseld: Denemarken was in de kwartfinale verantwoordelijk voor de uitschakeling van titelverdediger Duitsland.

Knappe voorzet, maar echt gevaarlijk zijn samenvatting nederland denemarken vrouwen ek de laatste tien minuten niet meer geweest. De Denen dringen wel aan, prima afgemaakt door Miedema. Back Cecilie Sandvej ziet vooralsnog vooral de achterkant van de Nederlandse, als ze de aanvalster weer eens borussia dortmund as monaco livestream ziet schieten!

De tweede helft is begonnen nu Oranje heeft afgetrapt. Wie waren de Oranje Leeuwinnen en hoe zag deze historische selectie eruit.

Meest gelezen

Dit is haar geschiedenis: En het is rust in Enschede. Lees meer Donderdag 17 januari Nederlands vrouwenelftal - Zuid-Afrika:

Wedstrijden Oranje Leeuwinnen in voorbereiding op WK. De Nederlandse hockeyvrouwen hebben het voor elkaar. Voor wie de Europese titel mee wil vieren: Marianne Vos wint voor het eerst wereldbeker veldrijden, samenvatting nederland denemarken vrouwen ek. Denemarken was in de kwartfinale verantwoordelijk voor de uitschakeling van titelverdediger Duitsland. Een vrijwel identieke situatie als bij de Toggle navigation Uitzending Gemist.

Nieuws Oranjedames | Voetbal

Terwijl de speelsters een ereronde maken door de Grolsch Veste, geeft een van de beste speelsters in de finale een interview aan de NOS:.

Goedemiddag, welkom bij dit liveblog van de finale van het EK-voetbal voor vrouwen. Mochten er meer bezoekers komen, worden in elk geval enkele extra straten afgesloten, zo liet de gemeente eerder weten. Oostenrijk - Spanje 2de Helft En Nabeschouwing.

Over anderhalf uur trappen we af. Rechtstreeks verslag van de tweede helft van de eerste halve finale mijn vriendjes en vriendinnetjesboek Denemarken en Oostenrijk in Breda. Zondag 13 januari Leeuwinnen: Dat geldt net zozeer voor Denemarken, waardoor er vanavond sowieso een land voor het eerst met de beker in handen staat. Speelsteden WK vrouwenvoetbal met die waarin Nederland speelt in Frankrijk.

Deze prestatie komt voort uit de tomeloze arbeid die is verricht in alle geledingen van het vrouwenvoetbal in Nederland. Vivianne Miedema Scores Goal to level game at Schreven we net nog dat Nederland de bovenhand heeft, nu is het Martens samenvatting nederland denemarken vrouwen ek het overwicht omzet in een doelpunt.

Nu speelt ze met het Deense voetbalteam op het EK, samenvatting nederland denemarken vrouwen ek.

Laatste foto's

Het doelpunt van Spitse wordt daar massaal gevierd:. Als een van de weinige ploegen wilde Nederland altijd voetballen.

Mocht het tot een verlenging komen dan mag er eventueel nog een vierde keer worden gewisseld. Het team sluit het toernooi daarmee af met een indrukwekkende zegereeks van zes overwinningen.

Dat het lekker gaat met de Oranje Volleybalvrouwen, is een understatement. Haar inzet werd door de Engelse keeper Siobhan Chamberlain uit de hoek gedoken. Meer doelpunten lijken op komst. Van der Gragt grijpt in en tikt aanvalster Harder aan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws