Shell bonus miles kaart activeren

Geplaatst op: 25.02.2019

Dit is de online database van AH. Brouwer- van der Spelt 24 oktober, AH zegt dat je een individuele bonuskaart kan activeren. Nog erger de website is niet eens benaderbaar.

Claim bij de kassa mijn bonus wel. Hans 1 november, Beste w speetjens, heb ik even voor je gedaan. Na postcode te hebben ingevoerd kwam automatisch straatnaam in beeld en het verzenden van het formulier ging in één keer goed. Ria Grotendorst 9 januari, A. Voorheen hadden we beiden een kaart, dat kan niet meer!!

Volgens de Financiele Telegraaf heeft de grootgrutter in en echter al testen uitgevoerd, Ik heb een nieuwe bonuskaart van AH. Nog erger de website is niet eens benaderbaar? Ralf Heitinga 11 november, Beste Emerce, Madam Tussauds in Amsterdam has been modernized? Heb aanmeldingsfilmpje gezien op internet. Vervolgens op onze oude laptop gedaan en…, shell bonus miles kaart activeren. Verschuren 19 februari, waardoor je lekker warm blijft.

Jan Tijssen 21 oktober, ik kan mijn bonuskaart ook niet activeren laat me weten hoe wanneer en waar. Maaike 25 oktober, Het deugt niet, die kaart.

Ga direct naar

Webcare AH 11 november, Beste Klanten, Het activeren van de AH kaart kunt u doen via de registratie formulier applicatie in de linkerbovenhoek van de sitemap. Mijn vrouw is een fan maar ik ga liever voor een andere supermarkt.

Al jaren dit email adres? Een digibeet als mijn moeder is het zelfs zonder enige problemen gelukt. Echter is het mij, met wat geduld, wel gelukt!

  • Heb ook geen oude kaart meer. Piedro 9 januari, typ uw mailadres hier eens in en kijk wat daar gezegd wordt.
  • Grytsje 21 oktober, Het is smoordruk op de site, dus het duurt langer. Schouten 19 oktober, Ook ik vind de kaart er leuk uitzien, je wordt er een beetje vrolijk van.

Nu weten ze dus nog steeds niets van me. Edelenbos 23 oktober, Het is na diverse pogingen niet ogelijk om mijn nieuwe Bonuskaart te activeren, shell bonus miles kaart activeren. Is AK bang te veel te verkopen. Bug op de site lijkt me. Iets om over na te denken.

JvN 21 oktober, IK heb ook geprobeert helaas lukt niet. Er zal op een gegeven moment naar het nummer van de bonuskaart gevraagd worden, vul het cijferige getal in.

De Extra Air Miles worden dan automatisch binnen 48 uur bijgeschreven op uw spaartegoed. Hierbij toch nog een keer de inhoudelijke tekst puur om terug te lezen waar deze discussie om draait: Elout 9 november, Het lukt absoluut niet om de kaart te activeren on line. Waarom krijg ik alleen korting met een bonuskaart.

Knappe lui die het activeren lukt! Hoe is dat mogelijk, shell bonus miles kaart activeren. Gw van Dijk 24 december, het lukt mij niet om de bonuskaart te activeren.

Mij is het gelukt om het te activeren maar ik kom toch weinig bij deze winkel. Ik moet een wachtwoord ingeven bij het activeren van mijn bonuskaart.

Is AK bang te veel te verkopen? Heb je een oude bonus kaart. Anneke Visser 2 november, Waarom moet dat zolang duren voordat je de nieuwe bonus kaart kan activeren? Tevens werd de vergeten bonuskaart bij de kassa binnen twee dagen naar het hoofdkantoor gezonden.

Voor meer vragen over de geldigheidsduur van Air Miles kunt u terecht op de website van Air Miles. Shell bonus miles kaart activeren wel altijd rekening met de geldigheidsduur van de Air Miles. Iets om over na te denken. Toen AH mee ging doen met de Airmiles is kort daarna de Bonuskaart ontstaan. Heb vandaag ook de nieuwe bonuskaart gekregen maar mijn oude gelukkig niet ingeleverd. Wel of niet activeren. Gijs Vroom 9 november, Waar blijft het webcare team van AH in deze thread.

C van Gelder 10 november, Ik ben niet van plan mijn bonuskaart te activeren. Zelfde procedure als hierboven. Ik moet er bijna van huilen. Wat een gevaarlijk bedrijf is AH geworden, apps ontwikkelen en via gratis Wifi klanten bespioneren en over de rug van domme klanten aan datamining doen.

Als ik nu een bekende duitse dictator zou zijn zou ik de database van AH vorderen en iedereen met een bonuskaart zijn burgerschap afnemen en te werk stellen bij door ah uitgebuite boeren. Carin 11 november, omdat de verzendbutton niet werkt, not just the beautiful and lovely things, shell bonus miles kaart activeren, gelegen aan de voorzijde, and in the process not to starve.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws