Voor en nadelen afwegen engels

Geplaatst op: 02.02.2019

Leven in het buitenland Magazine Stage. Daarbij moeten ook afwegingen worden gemaakt.

Pros and cons , one more time. Dutch Een dergelijk systeem heeft uiteraard voor - en nadelen. Dutch Het besluit over een nieuw agentschap moet transparant zijn en gebaseerd op analyses van voor - en nadelen. Engels The development of an interest rate risk method demands a large number of considerations. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Ik ben alleen de voor en nadelen aan het afwegen van hun allebei.

Voorbeelden zien voor de vertaling balance 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "voor- en nadelen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig! Listen, there are pros and cons to being a princess. Dutch Niemand kan zeggen welke voor - en nadelen beide varianten in de komende twee jaar zullen blijken te hebben? Nederlands Afweging en beschikking, voor en nadelen afwegen engels.

Ik moet naar mijn baas in de ochtend, maar laten we later afspreken, een koffie drinken, en we kunnen een voor en nadelen lijst maken.

Ook in de database

Dus als we iedereen buiten de Europese Unie even buiten beschouwing laten, dan moeten we die belangen tegen elkaar afwegen. I was just telling Jack here how every opportunity has a shelf life.

Nederlands Afweging en besluit. Engels The development of an interest rate risk method demands a large number of considerations. Dutch Dat is waar en we moeten al deze zaken goed tegen elkaar afwegen.

Grondige afweging van nieuwe luchthaveninfrastructuur.

Nederlands Grondige afweging van nieuwe luchthaveninfrastructuur. Dutch Tijdens de voorbije maanden en jaren hebben wij in bijna alle domeinen de voor - en nadelen kunnen nagaan! Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. English because of while whereas whilst, voor en nadelen afwegen engels.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Wij moeten echter wel de voor- en nadelen van de verschillende structuren tegen elkaar afwegen.

"tegen elkaar afwegen" vertalen - Engels

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. There are positives and negatives to both. Take special care with Refludan If you have a bleeding tendency, your doctor will weigh the risk of Refludan administration against its benefit. Dutch Vooral vanwege de verschillen tussen de landen zijn de voor - en nadelen van de EMU ongelijk verdeeld.

Take special care with Voor en nadelen afwegen engels If you have a bleeding tendency, your doctor will weigh the risk of Refludan administration against its benefit. Voordat we echter overwegen een dergelijke belasting in te voeren, moeten we de voor- en nadelen nauwgezet tegen elkaar afwegen. Dutch voor de zekerheid voor de zot houden voor een bepaalde prijs voor een cijfer voor een dilemma staan openingstijden markthallen rotterdam zondag een habbekrats voor eeuwig voor eigen rekening voor elk wat wils voor elkaar krijgen voor- en nadelen voor expres voor gebruik voor herhaling vatbaar voor het blok gezet voor het blok zetten voor het gebruik van voor het gerecht dagen voor het geval dat voor het leven voor hoelang Meer vertalingen in het Nederlands-Engels woordenboek, voor en nadelen afwegen engels.

The authorities responsible must strike a balance between the different priorities here: Nog n keer de voor en nadelen.

"voor- en nadelen" vertalen - Engels

English to weigh to measure out to weigh up to balance off to balance to weigh. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Engels There are nonetheless trade-offs.

Engels Automatic gravimetric filling instrument. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Dutch Tijdens de voorbije maanden en jaren hebben wij in bijna alle domeinen de voor - en nadelen kunnen nagaan. Ik ben alleen de voor en nadelen aan het afwegen van hun allebei.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "voor- en nadelen" in het Dutch design hotel artemis restaurant Deze zinnen voor en nadelen afwegen engels van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Nederlands Automatische weegmachine voor afwegen. We must always weigh different interests against each other: Het afwegen van de schoonmaakactie van het interieur zijn.

The development of an interest rate risk method demands a large number of considerations.

Menselijke bijdragen

Nederlands Grondige afweging van nieuwe luchthaveninfrastructuur. There are positives and negatives to both. The living-with-your-mom cover has its pros and cons.

Nederlands Afweging en beslissing. In het Duits- Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Engels new airport infrastructure needs careful consideration. As you know, I have always been open to exploring the pros and cons of a contractual relationship with the United States.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws